Innovatív technológiák a Hansgrohe-tól

Funkciók és termékek valódi hozzáadott értékkel és minőségi pecséttel

Rendkívül víztakarékos és csodás kikapcsolódást ígérő zuhanyt vagy csaptelepet szeretne? Extranagy méretű fejzuhanyra vágyik, vagy inkább a mosdókagylónál mosna hajat? Új fürdőszobát tervez, vagy a régit szeretné komfortzónává alakítani? Szeretné egy kézmozdulattal elintézni a csaptelep tisztítását? Akkor forduljon hozzánk, mi segítünk: szebbé és kényelmesebbé tesszük életét.

Select gomb piktogram

Lágy vízcseppek vagy élénkítő masszázs? Egyetlen kattintással válassza ki a vízsugár fajtáját, és élvezze még jobban a zuhanyozást.

CoolStart piktogram

Ennek a környezetbarát Hansgrohe-technikának köszönhetően a mosdócsaptelepek takarékosan és okosan használják az erőforrásokat.

Klímavédelem gondolkodás nélkül: az EcoSmart zuhanyok és csaptelepek akár 60%-kal kevesebb vizet használnak, mint a hagyományos termékek.

A CO2-gyilkos: a Hansgrohe olyan innovatív termékeket fejleszt, melyek elősegítik az erőforrások kímélését és pénzt takarítanak meg.

AirPower: Az intelligens módon levegővel kevert víz nagy cseppeket képez. Ily módon a zuhanyozás jóleső zuhanyesővé válik.

Pezsdítő: a kreatív zuhanytechnika kellemes légkört és élvezetes fürdést biztosít fürdőszobájában.

Hansgrohe ComfortZone logó

Kellően nagy méret, kiforrott technológia, intuitív kezelés. Kitűnő dizájn, szigorú biztonsági szabványok, ráadásként még nagyobb kényelem: az ezzel a jelzéssel ellátott Hansgrohe csaptelepek kibővítik a komfortzónáját.

Hansgrohe XXL Performance logó

Szereti a luxust? Nagy formátumú, 100 és 600 mm közötti átmérőjű zuhanyok gondoskodnak az XXLperformance-ról a fürdőszobában.

Hansgrohe QuickClean logó

Nem szeret sokáig takarítani? A QuickClean funkció megkönnyíti dolgát.
Az úgynevezett szilikonfúvókák megakadályozzák a szennyeződések lerakódását, így egy szempillantás alatt eltünteti a vízkőlerakódásokat mind a zuhanyokról, mind a csaptelepekről.

iBox universal logó

Nagyobb mozgástérre vagy tervezési szabadságra vágyik a fürdőszobában? Akkor a Hansgrohe iBox universalt épp Önnek találták ki. Ez a még nagyobb helyet teremtő, kis mindentudó újabb mérföldkő a szaniteripar történetében.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>