„Made in Germany” - „Made by Hansgrohe” minőség

Mit értünk jó termék és szolgáltatás alatt

A Hansgrohe számára a „Made in Germany” mindig is a siker receptje volt. A Hansgrohe termékek kerek 80 százalékát Németországban gyártjuk hat gyáregységben a Fekete-erdőben. A csaptelep- és zuhanygyártó a világ minden kontinensén kereken 130 országba szállít, a forgalom közel 80 százalékát a külföldi értékesítés teszi ki. .

A Hansgrohe hű marad a németországi székhelyhez

Felmerül a kérdés, hogy egy nemzetközi szinten ilyen jól teljesítő vállalat miért gyártat még mindig Németországban, holott a világ bármely más szeglete kedvezőbbnek tűnhet. „Mert mi a német szakértelem mellett tesszük le a voksot, és az ígért minőséget nyújtjuk ügyfeleinknek” – hangzik a válasz a Fekete-erdőből.

Emberi gondosság és környezetbarát gondolkodásmód áll a középpontban

A vállalat következetes minőségbiztosításával tartja magát az ígérethez. Több mint 110 éve magától értetődő dolog, hogy a fekete-erdői fürdőszobai profi kizárólag magas minőségű anyagokat használ, fenntartható módon végzi a gyártást, innovatívan gondolkodik és jövőbe mutató kutatásokat folytat. Elvégre a Hansgrohe mindenek fölé helyezi ügyfelei és dolgozói biztonságát, egészségét és jó közérzetét.

A „Made by Hansgrohe” jelentése:

  • Környezetkímélő termékek és gyártási eljárások
  • A High-Tech és a kézimunka tökéletes harmóniája
  • Kiváló termékminőség és -funkcionalitás
  • Csúcsdizájn 
  • Hosszú élettartamú termékek
  • Képzett szakemberek
  • Feltalálói szellem és mérnöki művészet 
  • Hatékony gyártás és logisztika
  • Ügyfélorientált szerviz
  • Megbízhatóság és komolyság  

Optimális gyártási folyamatok, avagy: a nulla hiba elv

A „Minőség az, amikor az ügyfél jön vissza, nem a termék” alapelv az eljárásorientált folyamatok elválaszthatatlan része. Valamennyi Hansgrohe gyárban a mindenre kiterjedő minőségbiztosítás gondoskodik a világon egyedülálló termék- és szervizminőségről. A Hansgrohe nemzetközileg elismert tanúsító szervezetekkel ellenőrizteti rendszerét, melyet a nemzetközi ISO 9001 minőségi szabvány tanúsít.

Annak érdekében, hogy lehetőleg az összes márkás termékek formája és működése tökéletes legyen, a Hansgrohe a nulla hiba elve alapján gondolkodik és cselekszik. A vállalatnál ezért MINDENKI felelős. Ezért minden szakmunkást, alkalmazottat és szervizmunkatársat a lehető legjobb módon képezünk ki és tovább. Itt megtalálja a Hansgrohe csoport értékeit és alapelveit.

Rejtett minőség, avagy: belső értékeink

A Hansgrohe márkás árukon azonnal felismerhető a minőség és a dizájn. Amit azonban nem feltétlenül lehet az első látásra felismerni, azok a „belső értékek”. Vessen velünk egy pillantást a kulisszák mögé. Ismerje meg, miben különbözik egymástól a szaniterpiacot elárasztó olcsó termékek és a Hansgrohe termékek okosan kifundált belvilága: tudjon meg mindent innovatív technológiáinkról.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>