A víztakarékosság egyet jelent az energiatakarékossággal. Az EcoSmart termékekkel ez automatikusan sikerül.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Víztakarékosság és klímavédelem okosan

Az EcoSmart jövőbe mutató!

A klímavédelem a zuhanyozás és a kézmosás közbeni ökológiai cselekvésnél kezdődik. A Hansgrohe a „víz jogászaként” úttörő szerepet vállal az ezzel az értékes erőforrással való bánásmódban. Az EcoSmart technológiával felszerelt Hansgrohe csaptelepek és zuhanyok akár 60 százalékkal kevesebb vizet fogyasztanak, mint a hagyományos termékek – méghozzá komfortveszteség nélkül. Az alacsonyabb vízfogyasztás alacsonyabb energiaszükséglettel is jár. Ez pedig kevesebb CO2-kibocsátást és egyúttal alacsonyabb költségeket is jelent.

A víz levegővel történő dúsításának köszönhetően az EcoSmart egyet jelent a szelíd, telt vízsugárral történő zuhanyélvezettel. Érezni fogja bőrén a különbséget: Eco? Logikus.

EcoSmart zuhanyok – tények és működés

Az okosan kitalált átfolyáskorlátozó, a speciális vízsugár és a hozzákevert levegő akár 60 százalékkal is csökkentheti a zuhanyozáshoz szükséges napi vízszükségletet. Így a Hansgrohe Raindance EcoSmart fej- és kézizuhanyok percenként már csak 9,5 liter vizet, a Crometta 85 Green fej- és kézizuhanyok pedig mindössze 6 liter vizet fogyasztanak. Mindegy, hogy Önnél mekkora a víznyomás. Mert a „precíziós O-gyűrű” rugalmasan reagál a víznyomásra, és szabályozza a vízmennyiséget. Magasabb nyomás mellett a gyűrű átfolyási nyílása beszűkül. Alacsonyabb nyomáson pedig kitágul.

EcoSmart csaptelepek – tények és működés

A hagyományos mosdócsaptelepen percenként 13 liter víz folyik keresztül. Az EcoSmart valamennyi Hansgrohe csaptelepnél akár 60 százalékkal, percenként kereken 5 literre csökkenti a vízfogyasztást. Hogyan? Levegő hozzákeverésével és a speciális átfolyáskorlátozóval. Az EcoSmart levegőztető a csaptelep kifolyójába van beépítve, és a korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló elemmel, a levegővel dúsítja a vizet. Az eredmény: dús, pezsegő vízsugár. A „precíziós elasztomer” automatikusan reagál a különbség víznyomásokra és változtatja formáját. Korlátozza az átfolyást, így folyamatosan takarékoskodik az ivóvízzel.
* EcoSmart nélkül: 13 liter/perc 0,3 MPa (3 bar) nyomás mellett

További, gyorsan megtérülő víztakarékossági technológiák

Aki a víztakarékosság valódi csodáját keresi, az az infravörös érzékelésű elektronikával működő, érintésmentes csaptelepeket választja. Ezek a csaptelepek gondoskodnak arról, hogy csak akkor folyjon a víz, amikor ténylegesen szükség van rá. A furfangos szenzoros technológia extrém rövid utánműködési idővel szabályozza a fogyasztást, és percenként kb. 5 literre korlátozza a vízátfolyást.
Itt további, döbbenetesen egyszerű víztakarékossági tippeket kaphat tőlünk.

Hansgrohe EcoSmart logó

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>