AirPower: több élvezet, nagyobb hatásfok

Egy jólesően más zuhanyélvezet

Ettől biztosan felbuzdul: a Hansgrohe „széllelbélelt” zuhanytechnológiája növeli a zuhanyélvezetet és csökkenti a vízfelhasználást. Kivéve persze, ha a paradicsomi kényeztetés miatt többé már ki sem kívánkozik a zuhany alól. Mivel az értékes vízhez képest sokkal több levegő áll rendelkezésünkre, a Hansgrohe fejlesztői a vízsugár laborban ismét feltaláltak valami forradalmian újat, az AirPower rendszert. Ennek jelentése: kényeztetés az erőforrások kímélése mellett.

AirPower – kevés vízből még több élmény

Az elv egyszer: az AirPower zuhany vízsugártárcsája nagy felületen levegőt szív be. Ez a szó legszorosabb értelmében felkavarja a beáramló vizet. Egy liter vízre mintegy három liter levegő jut. Így hatékonyan használhatja az értékes vizet. 

AirPower – egyedülálló zuhanyélvezet

A levegővel ily módon dúsított vízcseppek teltebbek, könnyebbek és lágyabbak. Az eredményt azonnal érezheti a bőrén: A gyöngyöző AirPower zuhanyeső beborítja testét és pompás, jóleső érzést nyújt. Ezenkívül a többsugaras modellek esetében masszázzsal is kényeztetheti magát: Az erős vízsugár érezhetően izomlazító hatású. A megnövelt zuhanyélvezet mellett pedig a vízfelhasználás is csökken.

Erőforrás-kímélés a Hansgrohe-val

Minden csepp számít, és segít Önnek megtakarítani a vizet, az energiát és a költségeket. Innovatív termékekkel és jövőbe mutató technológiákkal.

Hansgrohe AirPower logó

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>