iBox universal – a Hansgrohe sokoldalú falsík alatti megoldása

A Hansgrohe rejtett szerelési technológiája tiszta helyzetet teremt és rugalmasságot biztosít

A fürdőszoba csak nyerhet, ha a csapteleptechnika a háttérben marad: a falba rejtett vezetékeknek és csatlakozóknak köszönhetően a fürdőszoba nem csak esztétikusabb, hanem a mozgástér is nagyobb lesz. Ezzel a Hansgrohe iBox falsík alatti szerelési technológia nem csak nagyobb zuhanyélményt, hanem letisztult megjelenést és nagyobb mozgásteret is biztosít a zuhanyzóban és a fürdőkádnál.

Emellett az iBox universal a felújítást is megkönnyíti: a falba beépített alaptest az összes hagyományos Hansgrohe és Axor csaptelep családdal kombinálható, így gyerekjáték a kezelőelemek cseréje: az iBox universal egyszerűen „minden az egyben”.

Ez mind az építtetőnek, mind a fürdőszobafelújítónak nagyobb mozgásteret ad a tervezésben: a már most beépített iBox universal alaptest később tetszőlegesen kombinálható bármely, nyugodt körülmények között kiválasztott csaptelep dizájnnal vagy többsugaras fejzuhannyal. A már meglévő alkalmazások az iBox universal segítségével bármikor hozzáigazíthatók a megváltozott igényekhez. A rugalmas falsík alatti szerelési technológiával elkerülhető a későbbi falvésés.

A Hansgrohe szaniteripari szakembereknek szóló weboldalán többet is megtudhat az iBox universal technológiájáról.

Szakkereskedés keresése

Szakkereskedő az Ön közelében.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>