Szakkereskedő tanácsadás közben

Miért forduljak szakkereskedőhöz?

Ha szaniteripari profit és szakembert választ, akkor jó úton jár

Lapos képernyős TV-jét az utcán veszi meg? Engedi, hogy hozzá nem értők hozzányúljanak a ház elektromos rendszeréhez? És mi a helyzet a jótállással? A helyzet a következő: Ha beruházásról és komplex technológiáról van szó, ha szerzeményünkben hosszú távon szeretnénk örömünket lelni, akkor megbízható partnerre van szükségünk. A Hansgrohe kifejezetten olyan szakembereket ajánl, akik szakszerűen képesek beszerelni a magas minőségű termékeket. Miért?

Használja a ki a tanácsadást és a szervizt

Nem csak a szórakoztatóelektronika és a számítástechnika válik egyre bonyolultabbá, és nyújt többet, mint az előző generációk. A fürdőszobai csaptelepek, zuhanyok és falsík alatti technológiák is folyamatosan fejlődnek és egyre jobbak lesznek: A kereskedésekben dolgozó szaniterszerelők és szakmai partnerek folyamatos oktatásban részesülnek. Itt megtalálja a Hansgrohe termékek széles választékát és a hozzáértő tanácsadást.

  • A Hansgrohe termékeivel Ön is profitálhat a szakmai partnerek hosszú éves tapasztalataiból és abból, hogy a fekete-erdői vállalat folyamatosan továbbképzi őket. 
  • Használja ki a regionális szakmai partner kompetenciáját az egyéni tanácsadáshoz, a tervezéshez és a személyre szabott, helyszíni problémamegoldáshoz
  • Élvezze a kapcsolattartó közelsége jelentette biztonságot, ha gyors szervizre van szüksége. 
  • A szakmai partner kezeskedik a határidő szerinti szerelésről – ez további előnyt jelent az Ön számára!
  • A Hansgrohe gyártói garancia feltétele a minőségi termékek szakszerű beszerelése – a szakkereskedőnél jó úton jár.

A biztonságnak ára van

Mindez nem felesleges, mert egyúttal a Hansgrohe termékek minőségi tulajdonságaira és a sokszorosan kitüntetett dizájnra is érvényes. Annak érdekében, hogy Ön gondtalanul élvezhesse álmai fürdőszobáját, a gyártónak műszaki szempontból alapos ellenőrzésnek kell alávetnie termékeit. Mindennek illeszkednie kell egymáshoz. A termékutánzatok és a kétes források mindezt nem nyújtják. A magas termékminőségnek – a szigorú környezetvédelmi szabványok betartását is beleértve – és egyénre szabott szerviznek ára van. Ez azonban megtérül a hosszú élettartamnak és a fürdőszoba nyújtotta biztonságérzetnek köszönhetően.

Ismerje meg az álomfürdőt a szakkereskedőnél

Mi illik hozzám? Milyen igényeket kell teljesítenie a fürdőszobámnak? Ismerje meg testközelből új fürdőszobáját, alkosson teljes képet kollekciónkról és új fürdőszobai sorozatainkról. A szaniter nagykereskedelmi szakkiállításokon és vásárokon pedig megismerheti a fürdőszobai környezetet alakító dizájnt és technológiákat. A szakkereskedő nem csak széles választékot kínál, hanem a tervezésben is segítséget nyújt, melyet otthon, családjával együtt, nyugodt körülmények között ellenőrizhet.

Szakkereskedés keresése

Szakkereskedő az Ön közelében.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>