Melyik csaptelep melyik mosdókagylóhoz illik?

Műszakilag és megjelenésében és tökéletes kombináció

Beleszeretett egy csaptelepbe, de nem biztos benne, hogy illeszkedik-e mosdókagylójához? Tudni szeretné, melyik Hansgrohe és Axor márkájú csaptelep melyik mosdókagylóhoz illeszkedik?
Csaptelep-mosdókagyló kombináció: Támogatjuk Önt, hogy megtalálja a megfelelő kombinációt. A Hansgrohe márka elegáns stílusú – és tesztjeink során műszaki szempontból ellenőrzött – termékeivel, valamint az Axor márka dizájnjavaslataival.

Egy férfi lefröcsköli magát vízzel a mosdókagylónál.
  1. Fröccsenő víz teszt: A Hansgrohe Test Center fürdőszobai szakemberei számos csaptelep-mosdókagyló kombinációt vizsgáltak és értékeltek. Ennek eredményét most ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk.
  2. Stílusos kombináció: Így semmi nem mehet mellé.
Axor Massaud mosdóaszal kialakítás

Az Axor márka dizájnszakemberei valódi álompárokat teremtettek – s most dizájnjavaslatokat is tesznek Önnek.

Csaptelep-mosdókagyló kombináció: Megtalálta az álompárt?

Ha kiválasztotta, hogy mit szeretne, akkor utána keresse fel álomkombinációjával a legközelebbi szakkereskedőt. Csak a szakember képes eldönteni, hogy adottak-e a helyszínen a térbeli és műszaki előfeltételek. Végül is mi haszna a legszebb kombinációnak, ha nem megfelelőek a helyviszonyok, a csatlakozások vagy a víznyomás. Mert a tökéletes beépítéshez mindennek rendben kell lennie.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>