Inspiráció a nagyszerű fürdőszobákhoz

Fürdőszobai ötletek, melyekkel mindenki csak nyerhet

Lelkesítő ötleteket keres új, vagy frissen felújított fürdőszobájához? Követi a trendeket, és szeretne ellesni valamit a díjazott tervezőktől saját fürdőjének kialakításához? Akkor a legjobb helyen van.

Kövesse a Hansgrohe-val együttműködő híres tervezők izgalmas ötleteit és koncepcióit. Kísérjen el bennünket egy világkörüli útra a legszebb, Hansgrohe zuhanyokkal, csaptelepekkel és zuhanyrendszerekkel felszerelt épületekbe. Tudja meg, hogy hol nézheti meg élőben termékeinket, akár utazás nélkül is. Minden tökéletes terv mögött egy jó ötlet áll. Engedje, hogy Önt is megihlessék koncepcióink!

Zuhanyélvezet Hansgrohe zuhanyokkal.

Élje át a víz nyújtotta új élményt! A kényeztető zuhanyok vízfüggöny mögé rejtik a szürke hétköznapokat.

A Hansgrohe-nél a dizájn a fejlesztés motorja.

Felfedeztük a fürdőszoba új funkcióit! A Hansgrohe világhírű, sikeres tervezőivel és kreatív workshopjaival a fürdőszobai iparág vezetői közé tartozik.

Termékek csillognak nemzetközi építési projektekben.

A Hansgrohe a világon mindenütt részese a fürdőszoba kialakításának: luxushotelekben és izgalmas apartmanokban, motoros jachtokon vagy óceánjárókon.

Álomfürdők az Axortól

Hogyan nézzen ki a komfortos fürdőszoba? Legyen klasszikus, minimalista vagy hangulatos: 9 tökéletes fürdőszobai környezet, ami eddig csak álmaiban létezett. 

Fürdőszobai ötletek a helyszínen: tekintse meg és érintse meg termékeinket.

Dizájn, melyet megérinthet, mellyel tesztelheti a zuhanyozást, és amelybe bele is szerethet: Fedezze fel termékeinket az Aquadémián, a rendezvények helyszínén vagy a kereskedőknél.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>