A Hansgrohe történelmet ír

A Hansgrohénál a kreatív ötletek otthonra lelnek. A vállalat összeköti egymással a világ legsikeresebb tervezőit. Műhelyeket szervez neves kreatívok és tervezők részvételével, akik megteremtik a jövő fürdőszobáját. Az alkotó folyamat iránti elkötelezettségével a Hansgrohe több, mint 300 nemzetközi kitüntetést nyert el az elmúlt években.

Philippe Starck a Hansgrohe tervezője

A Hansgrohénál a világ legelismertebb tervezői gárdája dolgozik. Vállalatunk ezekkel a kreatívokkal közösen keresi a legjobb megoldásokat és a különleges, egyéni kifejeződést a fürdőszobában.

Hansgrohe, vezető a szaniteripari dizájn területén

A Hansgrohe mindent visz: egyetlen nemzetközi zsűri sem hagyhatja figyelmen kívül a fekete-erdői csaptelep- és zuhanygyártó cég innovációit. A többszáz kitüntetés vezető vállalattá tette a Hansgrohét a szaniteripari dizájn területén.

Neves tervezők teremtik meg a holnap fürdőszobájának vízióját.

A fürdőszoba továbbgondolása, új térkoncepciók megalkotása a vízzel való találkozásunkhoz: ez az „Axor WaterDream” – a három neves tervezőt felvonultató projekt.

Nemzetközi építészek folytatnak eszmecserét a vízről és az építészetről

Az „Axor AquaTektur” műhelyek a legjobb értelemben vett alapkutatások a víz – ember – tér témakörében. Nemzetközi építészek folytatnak eszmecserét a víz és az építészet találkozásának új lehetőségeiről.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>