EcoSmart tesztcsomag nagyfogyasztók hotelek irodaházak számára

A Hansgrohe EcoSmart tesztcsomagot nagyfogyasztók (hotelek, irodaházak, kórházak, stb.) számára találtuk ki, az elérhető vízmegtakarítás mérésére szolgál. Segítségével kollégáink a helyszínen, pillanatok alatt megmérik a pillanatnyi, majd az EcoSmarttal elérhető vízfogyasztást, végül a teszt mérési eredményeit felhasználva a Hansgrohe megtakarítási kalkulátorral kiszámolhatja, mennyi pénzt, energiát és vizet takaríthat meg, illetve a ráfordítás költségei mennyi idő múlva térülnek meg. Tudjon meg többet a részvételi feltételekről:

  • írjon e-mailt Tömör Attilának, projektekért felelős kollégánknak a attila.tomor@hansgrohe.hu címre „EcoSmart hotelkampány” tárgy megjelöléssel,
  • vagy hívjon minket a 06 1 236 9090-es telefonszámon.

Az EcoCheck tesztcsomag tartalma:

  • 1 db EcoSmart mérőpohár
  • 1 db Hansgrohe Crometta 85 Green kézizuhany
  • 2 db Hansgrohe átfolyásgátló álló csaptelepekhez
  • 2 db műanyag szerelőkulcs (csaptelephez és kézizuhanyhoz)

Végezze el most az EcoSmart tesztet

Amennyiben mérés nélkül is tudja, mennyit fogyasztanak szerelvényei, a Hansgrohe megtakarítási kalkulátorral azonnal kiszámolhatja, mennyi pénzt, energiát és vizet takaríthat meg, és a ráfordítás költségei mennyi idő múlva térülnek meg.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>