Metris konyhai csaptelep elfordítható kifolyóval és kihúzható zuhannyal: egyéni rugalmasság a mosogatópultnál.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Új konyhai csaptelepek: tökéletes kezelhetőség és dizájn

Gyönyörű eszközök a konyhája számára – zuhanyélmény a zöldségek számára is!

A főzés kultusz. A Hansgrohe pedig jó érzékkel alkotta meg kitűnő termékeit, így járulván hozzá a főzés nemzetközi szenvedélyéhez. Most új, ultramodern konyhai csaptelepekkel jelentkezünk. Elvégre a mosogató központi szerepet játszik, amikor Ön vendégséget rendez. Itt folyik a mindek felett álló, legfontosabb élelmiszer: a víz. A Phoenix Design tervezőivel együttműködve olyan új formavilágot teremtettünk meg, amely új megjelenést és nagy mozgásteret visz a konyhába. Válasszon króm és nemesacél felületet – a sütő, a hűtőszekrény, a páraelszívó vagy a fogantyúk színéhez igazodva.

Üdvözöljük a komfortzónában!
Élje át a mozgásszabadság és a rugalmasság élményét a Hansgrohe konyhai csaptelepeivel. Egyénileg beállítható elfordulási tartományokkal, kihúzható kifolyókkal vagy kihúzható zuhanyokkal. A zuhanyokat elölről megfogva kényelmesen kihúzhatja maga felé. Így nem veszít a magasságából, és még a nagyméretű edények töltése is kényelmes. Használat után a MagFit mágneses tartó biztonságosan tartja a zuhanyt a csaptelep kifolyócsövében. Ha a mosogató és a konyhai csaptelep ablak előtt helyezkedik el, és szükség esetén át kell helyezni: nekünk ehhez is van termékeink.

Metris konyhai csaptelepek – könnyű kezelhetőség

Ami a fürdőszobában örömet okoz, abban minden bizonnyal a konyhában is örömét leli: sokoldalú csaptelepek, különböző vízsugár fajták. Az új, extra ergonomikus karral és kihúzható zuhannyal felszerelt Metris élvezetté varázsolja a mosogatást. A Metris két vízsugár fajtával rendelkezik: normál és zuhany vízsugár, melyek között egyszerűen, gombnyomásra válthat. A normál sugárral az edények pontosan, fröccsenésmentesen tölthetők. Zöldség, saláta, hal vagy hús alapos tisztításához és leöblítéséhez egyszerűen váltson át a nagy felületű zuhany vízsugárra. A hosszú kar nagy felületet biztosít keze, ujjai – vagy akár könyöke – számára a kényelmes nyitáshoz, záráshoz és a hőmérséklet precíz beállításához. A Metris családban a kétsugaras csaptelep mellett az egysugaras, kihúzható kifolyós, valamint az elfordítható kifolyós változat is megtalálható. A Metris dizájn tökéletesen harmonizál a modern, szögletes formájú mosogatómedencékkel.

Focus konyhai csaptelepek – most kétsugaras kihúzható zuhannyal is

A Hansgrohe bővíti Focus konyhai csaptelepcsaládját, és most először dob piacra kétsugaras, kihúzható zuhanyos változatot kedvező áron. Ez akár fél méterrel nagyobb mozgásszabadságot és precíz vízhasználatot biztosít a mosogatópultnál. Ennél a lendületes, időtálló csaptelep családnál szintén lehetőség van a normál és zuhany vízsugár közötti átváltásra. Az új Focus modellek bővítik a formatervezett konyhai csaptelepek sokféleségét: ízléses, funkcionális megoldásokat biztosítanak minden környezethez, minden árkategóriában és valamennyi igényhez. A Focus család kényelmes alapváltozatokat és magas, akár 360°-ban elforgatható kifolyókat tartalmaz. A derékszögű kifolyós Focus mosogatócsaptelepek optimálisan illeszkednek a letisztult, egyenes formákat felvonultató, modern konyhákhoz.

Hansgrohe sikerreceptek:

Lenyűgöző dizájn a még nagyobb mozgástér érdekében a mosogatónál

Intelligens funkciók, melyek lenyűgözik a főzés szerelmeseit

Ergonomikus kényelem – minden korcsoport számára ideális

Az új konyhafőnökök

Képek

A főzés kultusza töretlen – a Hansgrohe funkcionális, elegáns konyhai eszközöket biztosít hozzá

 • A Metris csaptelepteste egy lekerekített négyzetből kiindulva kerek kifolyóban folytatódik. Gombnyomásra: két vízsugár fajta.
 • Tökéletes kezelhetőség és dizájn: Metris egykaros konyhai csaptelep egysugaras kihúzható kifolyóval és elfordítható kifolyóval.
 • Metris egykaros konyhai csaptelep magas, elfordítható kifolyóval és ergonomikus karral – minden korcsoport számára ideális.
 • Többsugaras: Focus egykaros konyhai csaptelep kétsugaras kihúzható zuhannyal és elfordítható kifolyóval.
 • Magas kényelem a mosogatópultnál: Focus egykaros konyhai csaptelep elfordítható kifolyóval.
ugrás a termékekhez (az összes konyhai csaptelep áttekintése)

A konyha új mesterei

Képek

Elegáns és funkcionális konyhai csaptelepek a Hansgrohe-tól

 • Metris Select kitchen mixer
 • Out of a rounded square, the Metris mixer body rises to become a round spout. At the touch of a button: two jet types.
 • Perfect to hold and perfectly designed: Metris single lever kitchen mixer with single-jet pull-out spout and swivel spout.
 • Metris single lever kitchen mixer with high swivel spout and ergonomic handle – suitable for all age groups.
 • Multi-jet: Focus single lever kitchen mixer with 2-jet hand spray and swivel spout.
 • Plenty of convenience at the sink unit: Focus single lever kitchen mixer with swivel spout.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>