Az Axor Universal kiegészítők áttekintése.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Axor Universal kiegészítők

Univerzális és egyénileg alkalmazható kiegészítők – designed by Antonio Citterio

Az Axor Universal kiegészítők olyan sokoldalúak, mint maga az élet. Az időtálló, elegáns kiegészítők a legkülönbözőbb kényelmi igényeket is kielégítik, legyen szó családi, szingli vagy többgenerációs fürdőszobáról. Kombinálja az egyes elemeket saját elképzelései és adottságai szerint. A lágy formájú, letisztult vonalvezetésű, univerzális dizájn harmonikusan illeszkedik a legkülönbözőbb stílusokhoz. És nem csak a fürdőszobában. A polcok, kéztörlőtartók és a szappanadagoló akár a konyhában is jól mutatnak.

Kiváló minőségű és rugalmas

Az Axor Universal kiegészítők egyes elemei kiváló minőségű anyagokból készülnek: krómozott fémből, tükörüvegből vagy fehérre színezett üvegből. Ezek higiénikusak, könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak. Ezenkívül az Axor Universal kiegészítők kifejezetten rugalmasak: a termékek kitűnően illeszkednek a különböző Axor kollekciókhoz, és önálló megoldásként vagy akár egymással kombinálva is egyszerűbbé, kényelmesebbé teszik az életet a fürdőszobában. Így egyetlen elem kéztörlőtartóként használható, vagy korlátként alkalmazva elegáns tartóként funkcionálhat további kiegészítők – pl. fogmosópohár vagy szappantartó – felfogatásához. Ön dönt!

Okos részletek könnyítik meg életét

Az Axor Universal kiegészítők jól átgondolt megoldásai még nagyobb kényelmet teremtenek. Így a folyékony szappan adagoló könnyedén, csupán egy kézzel kezelhető, és lapos üvegpolca további tárolófelületet kínál a fürdőszobában vagy a konyhában. Ha a különböző elemek felfogatásához korlátot alkalmaz, úgy azok gyorsan kéznél vannak, és teljesen hozzáigazíthatók saját igényeihez: a leggyakrabban használt kiegészítők egyszerűen, saját elképzelései szerint kombinálhatók egymással.

További információk az Axor Universal kiegészítőkről

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>