A belsőépítészek jól ismerik a fürdőszoba tervezés témakörét, és kreatív ötleteket visznek a fürdőszoba tervezésbe.

A fürdőszoba tervezés lépései

Ötletek, egy adag tervezés és a szakmai partner segítsége

A fürdőszoba megújul - jó gondolat! Ahhoz, hogy el is jusson a célig, olvassa el az álomfürdő megvalósításának általunk javasolt lépéseit. Jól előkészítheti a fürdőszoba tervezését az alábbi pontok segítségével:

  • Állapotfelmérés: Mi hiányzik tulajdonképpen a régi fürdőszobából, milyen plusz kényelmi szempont a legfontosabb? Jegyezze fel a nyitva maradó kívánságokat. S ha egynél több személy kívánja élvezni a fürdőszobát, nyugodtan színesítheti a listát.
  • A nők gyakran más követelményeket támasztanak a fürdőszobával szemben, mint a férfiak, ezért ők máshogyan terveznék meg a fürdőszobát. Például külön mosdókagylóval az egyéni visszavonuláshoz, ahol érvényesülhet a saját ízlésük, vagy másfajta tükröt és világítást szeretnének. Ehhez az Axor Urquiola fürdőszobai kollekció jó megoldásokat kínál.
  • Gyűjtse össze a fürdőszoba tervezési ötleteket újságokból, látogasson el a szaniter szakkereskedések kiállításaira és lapozzon bele kényelmesen a Hansgrohe on-line fürdőszobai ötleteibe. Nagyobb tudás birtokában rugalmasabban tervezhet.
  • Az első ellenőrzés: Az XXL zuhany és a Whirlpool tényleg elfér ugyanabban a fürdőszobában? Mi az, ami maradhat, és mi az, ami nem fér el a rendelkezésre álló alapterületen? Játsszon az alaprajzzal és nyugodtan próbálja ki a fürdőszoba tervének különböző változatait!
  • Mennyit ér meg álmai leendő fürdőszobája? A jó ötletek néha kevesebbe kerülnek, mint gondolná, de persze keret nélkül nehezen lehet tervezni. Tipp: Készítsen két költségvetést – az egyiket a teljes kívánságprogramhoz, a másikat pedig egy alternatívához. Így jól felkészülhet a különböző opciókat felkínáló szakkereskedővel folytatott tanácsadásra.
  • Hol találom a legjobb szakmai partnert? A szakkereskedő keresés megkeresi Önnek a régiójában található szaniteripari kiskereskedőket és a kiállítótérrel rendelkező nagykereskedőket, akiknél átfogó képet szerezhet a fürdőszobai trendekről, a technológiákról és a különböző felszereltségi opciókról.
  • Mielőtt felkeresné a szakkereskedőt: olvassa végig a fürdőszoba tervezési ellenőrzőlistát, amely nem hagy nyitott kérdéseket.
  • A szaniteripari szakemberek szívesen megtervezik fürdőszobáját, de rendszerint kapcsolatban állnak belsőépítészekkel is, akik rendkívül jól kiismerik magukat a fürdőszoba témakörében, ha éppen további kreatívot keresne fürdőszobája megtervezéséhez.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>