A fürdőszoba alaprajzának megtervezése.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

A fürdőszoba tervezés lépései

Fürdőszoba felújítása vagy új fürdőszoba építése

Részletekbe menő korszerűsítésről van szó, vagy teljesen új fürdőszobára vágyik? A következő oldalakon gyakorlati tanácsokat talál. Elképzelései megvalósításához minden esetben a szakkereskedő a megfelelő partner. Tipp: a fürdőszoba tervezési ellenőrzőlista segítségével jól felkészülhet a szaniteripari szakemberrel folytatott tárgyalásra.

Márkáink szintén segítik Önt az első tájékozódásban: a Hansgrohe innovatív és kiváló minőségű megoldásokat kínál a fürdőszoba felszereléséhez és korszerűsítéséhez; az Axor a világ legsikeresebb tervezői által megálmodott, széles választékot felölelő fürdőszobai kollekciókat kínál, amelyek ihletet adhatnak Önnek a stílusos és egyedi fürdőszoba kialakításához.

Hansgrohe falsík alatti szerelési technológia szerelése.
Még nagyobb zuhanyélmény a meglévő fürdőszobában, jobb funkciók a mosdókagylónál és a kádnál, tetszetős dizájn: a Hansgrohe gyakorlati tanácsai értékes tudnivalókkal látják el a fürdőszoba korszerűsítésének egyszerű lebonyolításához.
Fürdőszoba tervezés belsőépítésszel.
A téma az új építés: mindegy, hogy újonnan tervezett házról van szó, vagy pedig olyan ingatlanról, amelynek fürdőszobáját szabadon alakíthatja. Még a felújítás is alapos előkészítést igényel, amelynek során mindent aprólékosan ellenőrizni kell.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>