Falsík alatti szerelési technológia szerelése.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

A fürdőszoba korszerűsítése

Lépésről lépésre a még több funkcióhoz és dizájnminőséghez

A fürdőszoba korszerűsítésével nem csak több kényelemhez és magasabb életminőséghez jut, hanem egyben ingatlanának értéktartásába is beruház. Ezenkívül a modern fürdőszobai csaptelepek a víz- és energiatakarékosságban is segítik Önt. A Hansgrohe megtakarítási kalkulátor segítségével a kiválasztott példákon keresztül láthatja, milyen gyors a megtérülés. A fürdőszoba korszerűsítésének gyors és egyszerű megvalósításában a következő lépések segítenek:

Tűzzön ki célokat, és mindenképpen készítsen listát: Mely területen kell előnyösebbé tenni a fürdőszobát, mit kell felújítani? Mire kell kiterjednie a korszerűsítésnek: esetleg fürdőkádra szeretné lecserélni a zuhanyt (vagy fordítva)? Ellenőrizze, hogy elképzelései illeszkednek-e a meglévő alaprajzhoz. A fürdőszoba szakember és szakkereskedő szívesen ad tanácsot és felvilágosítást a műszaki alternatívákról.

Válasszon magának stílusirányt, így könnyedén kiválaszthatja előre a különböző csaptelepdizájnokat. A Hansgrohe és az Axor márka az összes terméket Avantgarde, Modern vagy Classic stílusirányba sorolja. Ezután szűkítse le a választékoz az alkalmazási terület szerint.

Készítsen költségvetést a korszerűsítéshez, de legyen nyitott egy „B tervre” is: a szakkereskedő ugyanis a szakértő tanácsadás keretében olyan választási lehetőségeket fog Önnek felvázolni, amelyekre lehet, hogy nem is gondolt! Egyben biztos lehet: a fürdőszoba felújítása a Hansgrohe-val hosszú távú beruházás. Ezt képviseli a Hansgrohe 1901 óta.

Tájékozódjon az innovatív technológiákról, mert sok minden történt a fürdőszobában: a Hansgrohe olyan fürdőszobai termékek választékát kínálja, amelyek mintha kifejezetten a fürdőszoba korszerűsítéshez készültek volna. Ezek közé tartoznak a showerpipe-ok vagy akár a Hansgrohe zuhanyszettek. A zuhanyzóban az eddigi, falsíkon kívüli csaptelep ShowerTabletre történő lecserélése is a zuhanyélmény növekedését eredményezi, költséges felújítás nélkül.

Biztonságos korszerűsítés. Indulás: Hansgrohe fürdőszobai termékek felszerelésével sokféleképpen élvezheti a márka által nyújtott előnyöket. A kiváló minőség sok éven át elérhető pótalkatrészekkel párosul, amelynek köszönhetően termékeink nem csak hogy hosszú távon jól néznek ki, de tartósan megőrzik értéküket. A folyamatos műszaki innovációk a kényelemben, valamint a víztakarékossági és energiahatékonysági technológiák kézzel fogható előnyeiben egyaránt jelentkeznek. Emellett a Hansgrohe olyan rendszert kínál, amelyben minden összeillik mindennel: így az innovatív, új fürdőszobai termékek tökéletesen kombinálhatók a már meglévőkkel.

Ami a fürdőszoba felújításakor vár Önre

Bizakodva vágjon bele a fürdőszoba korszerűsítésébe. A szaniteripari szakember áttekinti a problémát, és gondoskodik a gördülékeny szerelésről, valamint a műszaki szempontból tökéletes, komfortos fürdőszobáról. A következő képeken például a Hansgrohe Raindance Rainfall esőzuhany által nyújtott zuhanyélményhez vezető lépéseket tekintheti meg:

Úton az új zuhanyélmény felé

Képek

Jelenetek a fürdőszoba korszerűsítéséből Hansgrohe Raindance Rainfall esetén

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>