Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Fürdőszoba tervezés új építés esetén

Elképzelések és követelmények tökéletes megvalósítása

Új építés esetén Ön a lehető legnagyobb döntési szabadsággal rendelkezik, a technológiától egészen az alaprajzig. Először gondolja végig: Ki használja a fürdőszobát: szingli vagy család, továbbá milyen szolgáltatásokat nyújtson: puritán megoldás vagy wellness fürdőszoba legyen? Inkább búvóhelyre vagy inkább az alvórésszel egybeolvadó, nyitott fürdőszobára törekszik? Nem utolsó sorban: Vegye figyelembe a holnap lehetséges igényeit is. Hiszen a fürdőszobába való beruházás hosszú távra szól.

Ezután készítsen költségvetést: a fürdőszoba költségei összehasonlíthatók a konyhára szánt ráfordításokkal: a korszerű és funkcionális megoldás négyjegyű összegétől az ennek többszörösébe kerülő, egyéni wellness oázisig bármi lehetséges. Ha különösen exkluzív megoldást szeretne, akkor a határ szinte a csillagos ég.

Idejében válassza ki a stílusirányt: ezzel megkönnyíti a megfelelő termékek és kombinációk keresését. A Hansgrohe és az Axor dizájner márka az Avantgarde, Modern és Classic stílusirányokba sorolja termékeit. Ezenkívül az Axor sokféle megoldást és ihletet kínál az egyéni életstílusú fürdőszobákhoz: a puritántól, minimalistától a természetesen át egészen az organikusig. Szánjon rá időt, és merítsen ihletet!

Az első döntés: Milyen legyen a fürdőszoba kialakítása?

Képek

Általános stílusirány, padlósíkba süllyesztett zuhany, a funkciós és kényelmes helyek elválasztása, fürdőszoba és lakótér összeolvadása – ezek a benyomások segítik Önt a döntésben

A műszaki innovációk sokféleségének kihasználása

Tájékozódjon a műszaki innovációkról, és helyezze biztos alapokra az új építés megtervezését. A közelben található szaniteripari szakemberrel folytatott, elmélyült beszélgetés további támpontokat adhat. E háttértudás birtokában célirányosan felvázolhatja elképzeléseit az építésznek vagy a belsőépítésznek.

Jövőálló módon Hansgrohe-val: Ha falsík alatti megoldás mellett dönt, a Hansgrohe-val ebben az esetben is rugalmas maradhat: így már ma – például új építés esetén – kiválaszthat egy kedvező árú Hansgrohe terméket, majd azt később nagyobb ráfordítás nélkül egy nagyobb értékű megoldásra cserélheti. A Hansgrohe forradalmi alapkészlete, az iBox universal az összes Axor és Hansgrohe falsík alatti csaptelephez és termosztátos megoldáshoz használható.

Új fürdőszobája egyszerűen többet nyújt – ha megtervezi

Képek

Ihletek mosdókagylóhoz, kádhoz, zuhanyhoz stb.

  • Metris 200 mosdócsaptelep.
  • Axor Starck Organic fali csaptelep.
  • Axor Bouroullec mosdócsaptelep.
  • Axor Citterio fali csaptelep (elektronikus).
  • Axor Bouroullec kádcsaptelepek.
  • Fürdőszoba Axor Massaud csapteleppel.
  • Férfi zuhanyszettel zuhanyozik.
  • Fürdőszoba showerpipe-pal.
  • Zuhany Axor ShowerHeavennel.
  • Axor Citterio E bidécsaptelep.

A trend: a jövőálló fürdőszoba

Tudta, hogy a padlósíkba süllyesztett zuhanyok gyakorlatilag bárhol kialakíthatók? Az ilyen, többgenerációs fürdőszoba jótétemény a gyermekes családok számára, mert nincs botlásveszély. De előrelátó gondoskodás lehet az egyszemélyes háztartásokban is arra az esetre, ha a mozgás korlátozottá válik. Az előrelátó tervezéssel nem csak a ma kényelméről gondoskodhat, hanem az ingatlan jövőbeli értékébe ruház be.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>