Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Harmonikus összjáték

A legkülönbözőbb stílusú komfortos fürdőszobák

Nem a helyiség mérete határozza meg, hogy jól érezzük-e magunkat a fürdőszobában, hanem a jól átgondol tervezés. Figyelembe veszi az egyéni stílust – a puritántól az érzéki, természetközelin át egészen a barokkig –, és olyan építészeti megoldást talál, amely rendkívül élhetővé teszi a fürdőszobát.

Az organikus-minimalista fürdőszobai koncepció olyan sokoldalú, hogy a tökéletes fürdőszoba szinte minden alaprajzon megvalósítható: egyesül benne a természetesség az építészettel, és párbeszédbe elegyedik az érzéki tapinthatóság az erőteljes formákkal. A fürdőszobai koncepció egyaránt nyitott az érzékiségre, valamint a finom hangsúlyokra és kontrasztokra.

A fürdőszoba nyer a természetességgel

Az organikus-minimalisa fürdőszoba, mint búvóhely kötődik a természethez, és nagyvonalúan használja a természetes fényt. A fa melege és a vakolt falfelület tapintása szintén segít a természetes környezetet megteremtésében. A fürdőszobai koncepció egyúttal éles kontrasztokkal játszik: erőteljes formák találkoznak érzéki anyagokkal. A folyó hatást keltő anyagok és extravagáns falfelületek szintén jól harmonizálnak a puritán fürdőszobai objektumokkal.

Nyitott a különböző igényekre

A jól átgondolt tervezés célszerű megoldásokat kínál a különböző felhasználói igényekhez. Ahol építészetileg megoldható, ott a fürdőszoba a hálórésszel együtt kommunikatív élettérré olvad. Összekötő anyagok, színhangsúlyok és építészeti elemek tagolják a teret. A fürdőszobai zónákat és elhelyezkedésüket értelmes folyamatok és személyes preferenciák határozzák meg, függetlenül a helyiség méretétől.

Az elképzelések például az Axor Starck Organic kollekcióval valósíthatók meg.

Szakkereskedés keresése

Szakkereskedő az Ön közelében.

Szimbiózis a fürdőszobában: merítsen ötletet

Képek

Különböző stílusú fürdőszobai ötletek nagy és kis helyiségekhez

  • Axor Starck Organic mosdócsaptelep.
  • Alaprajz Axorral a fürdőszobában.
  • Mosdókagyló Axor Starck Organic csapteleppel.
  • Fürdőszoba alaprajz Axor termékekkel.
  • Axor Starck Organic mosdócsaptelep.
  • Térfelosztás Axorral a fürdőszobában.
  • Csillogó falmozaik.
  • Sötét tölgypadló.
  • Travertin terméskő.
  • Petróleum felület.

További fürdőszobai ihletek Axor Starck Organic-kal:

ugrás az Axor Starck Organic kollekcióhoz

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>