Axor Citterio Select konyhai csaptelep működés közben.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Axor Citterio Select konyhai csaptelep

Elegancia és csúcstechnika a mosogatóasztalon – dizájn: Antonio Citterio

Az Axor Citterio Select konyhai csaptelepekkel a hobbi- és profi szakácsok elegáns módon végezhetik a főzést. A lengő kifolyós és a kihúzható kifolyós változat egyaránt nagy mozgásszabadságot biztosít a mosogatóasztalon, mert mindkettő 110°/150°-ban fordítható. Ez azzal az előnnyel jár, hogy pontosan oda irányíthatja a vizet, ahol szüksége van rá.

Markáns: az ergonomikus kar

A kiváló minőségű és precíz kialakítású csaptelepkar rendkívül markáns. Hosszú, lapos kialakításának köszönhetően akár szappanos kézzel is könnyen kezelhető. A karcsú alaptest elegáns megjelenést kölcsönöz a csaptelepnek.

Nagy dolgok végrehajtása kis gombbal

A Select technológia tovább növeli a kezelési kényelmet a mosogatónál. A víz a csaptelepfejen található Select gomb megnyomásával kényelmesen be- és kikapcsolható. A víz elzárásához a gombot szinte csak meg kell érintenie az ujjával, a könyökével vagy a kézhátával. Anélkül, hogy ehhez meg kellene szakítania az éppen végzett munkafolyamatot. Ennek köszönhetően a hőmérséklet vagy az átfolyási mennyiség véletlen elállítása már a múlté. A vízáramlás természetesen továbbra is vezérelhető a kar segítségével.

Elegancia a mosogatóasztalon

Képek
  • Axor Citterio Select fekete háttérrel.
  • Axor Citterio Select konyhai csaptelep.
  • Axor Citterio Select konyhai csaptelep.
  • Axor Citterio Select konyhai csaptelep.
  • Axor Citterio Select konyhai csaptelep.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>