Axor One termosztát modul.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Axor One

Az egyszerűsítés remekműve

Az Axor One olyan egyedi hangsúly, amely hatalmas térérzetet kelt a zuhanyzóban. Ezt a termosztát modult a megfelelő arányú felületek, a lágyan lekerekített sarkok és a karcsú sziluett teszik igazi dizájntermékké. Az Axor One a természetben előforduló monolitokhoz hasonlóan minimalista, egyedi kialakítású, fenséges nyugalmat árasztó darab.

Minden funkció egyetlen központi kezelőelemre redukálódik, amelyről a zuhanyok vezérelhetők. A megfelelő arányban osztott gombok kényelmessé teszik a zuhany kezelését. Elég csak megnyomnia a megfelelő gombot az ujjával, a kézfejével vagy a könyökével, és már aktiválódik is a kívánt zuhany. Így a zuhanyok teljesen intuitív módon kezelhetők. A háttérben a forgatás helyett a gombnyomás elvén működő Select technológia húzódik meg.

Ennél a zuhanyprogramnál az Axor tudatosan döntött a két londoni tervező, Edward Barber és Jay Osgerby együttműködése mellett. Mindketten az „Interaction design” filozófia képviselői, amely mindenekelőtt arra összpontosít, amit a felhasználó a termékkel létesített interakció közben lát, hall és érez. Ennek eredményeképpen született meg az egyszerűsítés eme remekműve, amely hatalmas mozgásteret biztosít a zuhanyzó kialakításában: Az Axor One termosztát modulokkal valamennyi Axor zuhany stílusosan kombinálható. S hogy még egyedibb legyen a megjelenés, az Axor One az Axor manufaktúra által gyártott 15 speciális felülettel is kapható.

Az egyszerűsítés remekműve a zuhanyzóban.

Képek
  • Axor One a zuhanyzóban.
  • Axor One termosztát modul két zuhanyhoz.
  • Visszafogott zuhanymegoldás Axor One-nal.
  • Zuhanymegoldás Axor One-nal fürdőkádhoz.
  • Axor One fej- és kézizuhannyal
  • Saját élményfürdő a zuhanyzóban Axor One-nal.

További információk az Axor One-ról

Brosúra: Axor One PDF 2,5 MB
Axor márkakatalógus PDF 12,2 MB
További videók találhatók az áttekintő oldalon
Ugrás az Axor One fürdőszobai termékekhez

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>