Rainmaker Select fejzuhany, nő.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Hansgrohe Select fürdőszobai és konyhai újdonságok

Select: élmény gombnyomásra

„Select” – ez a Hansgrohe egyszerű és kényelmes kezelést biztosító gombjának neve. Segítségével játszi könnyedséggel válthat át a kézi- és a fejzuhany között vagy vezérelheti a különböző vízsugár fajtákat. A fürdőszobai és konyhai csaptelepeket pedig egy szempillantás alatt elzárhatja vagy megnyithatja.

Ez teszi az Ön számára érdekessé a Hansgrohe Select technológiát:

  • Segítségével a zuhanyok és a csaptelepek a lehető legkényelmesebben, intuitív módon működtethetők.
  • A gyorsan és könnyen megnyomható gomb szórakozást ígér bármely korosztály számára. Mozgáskorlátozottak számára az ergonomikus nyomógomb az ideális választás.
  • A Select gomb kizárólag mechanikus úton működik, emiatt különösen ellenálló. Működését széleskörű stressztesztek keretében vizsgáltuk, hogy Ön hosszú évekig örömét lelje benne.
  • A termékválasztás során teljes választékunkból választhat: a Hansgrohe különböző stílusú fürdőszobai és konyhai termékek széles választékát kínálja.

 

Hansgrohe Rainmaker Select vízsugártárcsa.
Az új XXL fejzuhany letisztult, modern formája egyszerűen lenyűgöző. A zuhanyvíz egy nagyméretű, üvegezett, kifinomult fehér háttérrel ellátott vízsugártárcsából tör elő. Zuhanymodelltől függően a következő vízsugár fajták közül három választható: Rain, RainFlow, RainStream és Mono. Legyen szó lágy vízsugárról vagy rabul ejtő vízesésről: a zuhanyélményt Ön vezéreli gombnyomásra, ezzel új dimenziókba merülhet.
Hansgrohe Rainmaker Select Showerpipe.
Többgenerációs fürdőszobában gondolkodik? Szeretne felújítani, vagy nagyméretű wellness esőzuhanyról álmodozik? A Rainmaker Select Showerpipe kényelmesen szerelhető, és minden dizájnrajongó örömét leli benne. Showerpipe, azaz: termosztát, fej- és kézizuhany egyben. Zuhanyzóját nagyobb felújítás nélkül újjá varázsolhatja, és számos új funkcióval, valamint egy 700 mm széles polccal gazdagíthatja. Különböző fejzuhanyokkal kapható.
Hansgrohe Select zuhanyvezérlések.
A Select gomb egy innovatív termosztátos megoldásnak is része lehet, amellyel akár négy fogyasztó is vezérelhető. A választás az Ön kezében van – minden stílusirányzathoz van megoldásunk: egyes modelljeink tusfürdő és sampon tárolására szolgáló üvegpolccal, míg mások elegáns, fal mögé rejtett technikával, továbbá szögletes vagy kerek formában kaphatók.
Hansgrohe Talis Select fürdőszobai csaptelep.
A legmagasabb szintű kezelési kényelem mostantól a mosdókagylónál is elérhető. Ennél a két, Select technológiával felszerelt Talis Select fürdőszobai csaptelepcsaládnál a forma és a funkció gombnyomásra összeolvad. A kar teljesen eltűnik, ami nagyobb funkcionális letisztultságot kölcsönöz a mosdókagylónak, és egyben tudatosabb vízfelhasználást is eredményez. Mert egyetlen mozdulattal elzárható. Az „S” a kerek formát, az „E” pedig a lekerekített sarkokat jelenti.
Hansgrohe Metris Select konyhai csaptelep.
A Metris Select konyhai csaptelepen nyomógombbal vezérelheti a vizet. A gombot egyszer megnyomva a víz elzáródik, még egyszer megnyomva pedig folyik. Ez rendkívül erőforráskímélő. Ismerje meg az intelligens funkciók sokaságát, és élvezze a kitűnő dizájnt mosogatóján. A főzés szerelmesei is megerősítik: ez az okos gomb eddig soha nem látott lendületet és mozgásszabadságot visz a konyhába.
Hansgrohe Talis Select S konyhai csaptelep.
A víz a Select gombbal a Talis Select konyhai csaptelepek esetében is egy szempillantás alatt megnyitható és elzárható. Ez nem csak könnyű kezelhetőséget biztosít, de egyúttal környezetbarát is. A konyhafőnök – vagy bárki, aki így szeretné – tenyérrel, kézfejjel vagy akár könyökkel is működtetheti a karcsú kifolyóba beépített nyomógombot. Próbálja ki!

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>