AXOR Uno mosdócsaptelep

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

AXOR Uno

Purizmus. Tökéletes formában.

Egyszerű forma, radikálisan leegyszerűsített dizájn, tökéletes funkció: A Phoenix Design által tervezett AXOR Uno fürdőszobai kollekció a tökélyre fejlesztett purizmus. Középpontban a csővel, a vízszállítás legeredetibb formájával. Hengeres formája az AXOR Uno dizájnelve. Az egymással aranymetszési arányban álló geometriai elemek precízen illeszkednek egymáshoz. Aszketikus formái különleges hatást keltenek a fürdőszobában, legyen szó a mosdókagylóról, a fürdőkádról vagy a zuhanyzóról.

A csaptelepek funkciói szintén radikálisan a lényegesre összpontosítanak. Például az ergonomikus kengyeles kar, a zérófogantyú vagy az innovatív Select technológia. A csaptelep gombnyomásra nyitható és zárható. Tökéletes forma és funkció.

Az AXOR Uno csaptelepek egykaros csaptelep, háromlyukú csaptelep, fali csaptelep, valamint padlónálló változatban kaphatók mosdókagylóhoz és fürdőkádhoz. Használjon különleges, hangsúlyos színeket a tizenöt AXOR FinishPlus speciális felület valamelyikével, pl. szálcsiszolt nikkellel vagy polírozott sárgarézzel.


Puritán formák. Következetes tervezés.

Képek
  • AXOR Uno mosdócsaptelep
  • AXOR Uno fali csaptelep
  • Padlónálló AXOR Uno mosdócsaptelep
  • AXOR Uno kádcsaptelep kengyeles karral
  • Padlónálló AXOR Uno kádperemre szerelhető csaptelep
  • AXOR Showerpipe 360 fejzuhannyal

További információk az AXOR Uno kollekcióról

AXOR Uno brosúra PDF 1,8 MB
AXOR márkakatalógus PDF 22,3 MB

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>