AXOR Montreux

 Autentikus. Tökéletes formában.

A századforduló: az ébredés és a haladás kora. A legendás európai Grand Hotelek időszaka. Egyik város sem jellemezhetné jobban ezt a korszakot, mint Montreux, ez a Genfi-tó partján elterülő, legendás üdülőhely. Az AXOR Montreux kollekció ennek az időszaknak a vonzerejét őrzi: a csaptelepek, a zuhanyok és kiegészítők az ipari méretekben gyártott, legelső csaptelepek tradícióját idézik. A hídforma, a keresztfogantyúk és az autentikus
feliratokkal ellátott porcelánbetétek mind eme klasszikus csapteledizájn előtt tisztelegnek. Önálló elemekből összeállítva. Kényelmes kezelést biztosítva. Klasszikus csaptelepek alacsony kifolyóval és keresztfogantyúkkal. Vagy modern csaptelepek magas kifolyóval és emelőfogantyúval. Tökéletes forma a 20. század hajnalának stílusában.

Az AXOR Montreux sikertörténete 2006-ban kezdődött. A Phoenix Design keltette életre. A több mint 700 dizájndíjjal jutalmazott, stuttgarti dizájnstúdió évek óta az IF rangsor élvonalában szerepel. Az autentikus-klasszikus AXOR Montreux kollekció most további változatokkal – például az új emelőfogantyúkkal – bővült.

Idézze fel a századforduló korát fürdőszobájában az AXOR Montreux csaptelepeivel és kiegészítőivel. Vagy vigyen izgalmas hangsúlyokat a modern környezetbe az AXOR Montreux kollekcióval.

Képek
  • AXOR Montreux vízcsap
  • AXOR Montreux kádcsaptelep
  • AXOR Montreux kiegészítők
  • AXOR Montreux a fürdőkád felett
  • AXOR Montreux Showerpipe
  • AXOR Montreux háromlyukú csaptelep

További információk az AXOR Montreux kollekcióról

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>