Extranagy fejzuhany XXL formátumban.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Fejzuhany és Showerpipe
Rainmaker Select

Ismerje meg a víz új dimenzióját

Lenne kedve nagyban zuhanyozni? A hansgrohe legújabb XXL fejzuhanyának neve: Rainmaker Select. Szögletes, nagyméretű vízsugártárcsája nem csak változatos wellness érzést teremt, de esztétikai szempontból is élmény a köbön.

Nagyszerű zuhanyélmények: Az ilyen széles vízsugár (580, ill. 460 mm) valóságos kényeztető programmá teszi a zuhanyozást. A Rainmaker Select esetében Rain, Mono és RainFlow (580), ill. RainStream (460) vízsugár fajták közül választhat. Így a zuhanyesővel az egész testét beborítja, pontszerűen vizezheti, vagy eláraszthatja a hullámsugárral. Ez az erőteljes víztömeg elmos minden gondot, és fantasztikusan élénkít.

Rafinált dizájn: A Rainmaker Select nagyméretű, üvegezett vízsugártárcsával rendelkezik. Fehér hátterével friss, letisztult megjelenést kölcsönöz. Szereltesse be az Önnek tetsző, a fürdőszoba kialakításához igazodó XXL fejzuhanyt. Az 580-as változatot közvetlenül a falra kell felszerelni. A 460-as változat egy zuhanykar segítségével a mennyezetre vagy a falra szerelhető. Mindegy, hogy hol van: Karcsú krómkeretének köszönhetően könnyedén és elegánsan szinte lebeg a fürdőszobában. (A szerelés mindig az alaptestre történik, így a modern technológia láthatatlanul rejtve marad a falban.)

Kényelmes zuhanyvezérlés: A vízsugár fajták intuitív módon, könnyed gombnyomással, a Select technológia segítéségével választhatók ki a termosztáton. A ShowerSelect termékcsaládból kiválaszthatja a hozzáillő zuhanyvezérlést.

Egyszerű tisztítás: A könnyen tisztítható vízsugártárcsa könnyedén, szerszám nélkül levehető (QuickConnect). A vízkőmaradványok akár leszerelés nélkül is eltávolíthatók a szilikon gombok ledörzsölésével (QuickClean).

Rainmaker Select – a zuhanyélmény új dimenziója

Képek

A Rainmaker Select letisztult formavilágával és téralakító jellegével hangsúlyt teremt a modern fürdőszobákban.

  • Nagy Rainmaker Select fejzuhany üvegfelülettel.
  • Rain vízsugár fajta, Rainmaker Select.
  • Mono vízsugár fajta: Rainmaker Select XXL formátumban.
  • Rainflow vízsugár fajta a nagy Rainmaker Select fejzuhanynál.
  • EcoSmart 9 l/perc, Rainmaker Select.
  • ShowerTablet Select 700 nagy fejzuhanyhoz.
  • ShowerTablet Select zuhanytermosztát.
  • Phoenix Design, Rainmaker Select.

Showerpipe? Falsíkon kívüli vagy falsík alatti vezérlés?

Fürdőszobája felújítását tervezi, és nagy wellness esőzuhanyt szeretne beépíteni? Többgenerációs fürdőszobában gondolkodik? Akkor szereltessen fel egyből egy Showerpipe-ot. Ez a sokoldalú zuhanyrendszer a fejzuhanyból, a kézizuhanyból (akár eltérő típusok is lehetségesek), valamint a Select termosztátból áll. A hansgrohe innovatív termosztátos technológiája megbízható megoldást kínál, és véd a kellemetlen hőingadozásoktól.

A Rainmaker Select Showerpipe-pal teljesen újjávarázsolhatja és számos rafinált funkcióval szerelheti fel zuhanyzóját, melyeket a „ShowerTablet” segítségével vezérelhet. Emellett ez a falsíkon kívüli termosztát 700 mm széles, üvegből és krómból készült polccal is rendelkezik, amely bőséges helyet kínál mindazon kellékek számára, amelyekre Önnek a kellemes zuhanyozáshoz szüksége van. A másik zuhanyvezérlési lehetőséget a fal mögött elegánsan megbúvó, falsík alatti termosztátok jelentik. Ez a süllyesztett „ShowerSelect” egységek növelik a mozgásteret a zuhany alatt. A kezelőmodulok szögletes és kerek dizájnnal kaphatók.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>