A hansgrohe márka újdonságai

A legszebb pillanatok a vízzel

Itt találja a hansgrohe prémium márka új csaptelepeit és zuhanyait. Víz iránti szenvedélyünkkel és precíz német mérnöki munkával fejlesztettük őket. Fedezze fel a hansgrohe innovatív, egygombos Select technológiáját. A kezelés élménye gombnyomásra: a zuhany alatt, a fürdőkádban és a konyhában.

Metris konyhai csaptelep kihúzható zuhannyal

Zöldségek felfrissítése elegáns módon: a Hansgrohe bemutatja az új konyhafőnököket. Ami a fürdőszobában örömet okoz, abban minden bizonnyal a mosogatópultnál is örömét leli: elegáns termékek, sokoldalú alkalmazás, különböző vízsugár fajták.

Egy férfi élvezi a zuhanyozást a Raindance Select fejzuhany alatt – és gombnyomással állítja át a zuhany vízsugár fajtáit.

Új zuhanyaink mottója: „Zuhanyélvezet gombnyomásra”. A Hansgrohe első, beépített Select gombbal rendelkező fejzuhanyában két vízsugár fajta közül választhat – a kézizuhany esetében pedig három közül.

Hőmérséklet- és vízmennyiség-szabályozó esztétikus kialakítású tárolófelülettel: Ecostat Select termosztát

A forma és a funkció új szimbiózisa: Ez a termosztát nem csak a hőmérsékletet és a vízmennyiséget szabályozza teljesen egyénileg a zuhany alatt. Egyúttal esztétikus megjelenésű, bőséges tárolófelületet is kínál mindenféle zuhanykellék számára.

Rainmaker Select fejzuhanyok, nő.
Élmény gombnyomásra: Az XXLméretű Rainmaker Select fejzuhanyok és a Rainmaker Select Showerpipe-ok egyszerű gombnyomással vezérelhetők, és ezzel a zuhanyozás élményének új dimenzióját nyújtják. A kar nélküli Talis Select fürdőszobai csaptelepek esetében a forma és a funkció összeolvad. A Metris és a Talis Select konyhai csaptelepek pedig mostantól még élvezetesebbé teszik a munkát a konyhában.
Férfi zuhanyozik a Rainmaker Select fejzuhany alatt.
Lágy esősugár vagy frissítő vízesés? Vezérelje a zuhanyélvezetet gombnyomásra. Válasszon a különböző vízsugár fajták közül, és merüljön el a zuhanyozás új élményében! Az új XXL fejzuhany letisztult, modern formája is egyszerűen lenyűgöző.
Víz gombnyomásra az új Select csapteleppel.
A víz megnyitása és elzárása gombnyomásra! Ez az innovatív találmány mostantól a mosdókagylónál is jelentősen nagyobb kényelmet biztosít. Az új hansgrohe, Select technológiával felszerelt csaptelepgenerációja kar nélkül érkezik. Így a forma és a funkció a legmodernebb köntösben egyesül.
Újdonság: hansgrohe konyhai csaptelep Select technológiával.
Gördülékeny mindennapi munkavégzés a konyhában. Az új Metris Select és Talis Select csaptelepekkel a séfek mostantól különösen ergonomikus módon nyithatják meg és zárhatják el a vizet. ComfortZone a mosogatónál: a főzés, a töltés vagy a tisztítás mostantól szórakozás.
A hansgrohe termékújdonságai.
Kapcsoljon át a jókedvre pofonegyszerűe. A hansgrohe most már a Croma klasszikus zuhanyokat is felszerelte az okos Select technológiával. Ennek köszönhetően az egész család a lehető legsokoldalúbb módon zuhanyozhat. Egészen egyszerűen, gombnyomásra. S mi a helyzet az új zuhanyfejek formájával? Ez is elnyeri majd mindenki tetszését!
hansgrohe Unica Comfort zuhanyrúd, komplett megoldás.
Biztos tartás és nagyobb stabilitás az egész családnak: az Unica Comfort sorozattal mindenki biztonságban érezheti magát a zuhanyzóban és a kádban.
Az új Metris csaptelepek: kényelem minden szinten.

A Hansgrohe szabad helyet teremt a fürdőszobában és kibővíti a komfortzónát az új Metris, Talis és Focus termékcsaládba tartozó, felüdítően kényelmes mosdócsaptelepekkel. Digitális szerszámok segítenek Önnek a tájékozódásban.

A Hansgrohe új zuhanyrendszerei nagy mozgásszabadságot biztosítanak a fürdőszobában

Nagyobb mozgásszabadság a fürdőszobában: Legyen magas vagy alacsony, fiatal vagy idős, az előreszerelt zuhanyrendszerek gondoskodnak a zuhanyélvezetről. Élvezze Ön is a formák, magasságok és vízsugár fajták sokféleségét.

RainBrain, a Hansgrohe elektronikus zuhanyvezérlése

RainBrain – elektronikus zuhanyvezérlés

Vezérlőközpontunk a zuhany alatt: RainBrain. Vezérli a zuhanyhasználatot, a vízsugár fajtákat, a hőmérsékletet és a gombnyomásra megszólaló zenét. Az egyetlen dolog, amit még saját magának kell csinálnia, az az éneklés.

PuraVida 2-lyukú mosdócsaptelep fali szereléshez

Újdonságok a PuraVida-nál – vonalhű és csodaszép

A Hansgrohe kibővítette a PuraVida választékot: mosdókagylókhoz, fürdőkádhoz és konyhai mosogatóhoz való csaptelepekkel. Azaz: Minden ember számára egyéni megoldás és minden kerámiához a megfelelő csaptelep.

PuraVida konyhai csaptelep: most új, kézi és elektronikus kivitelben.

A Hansgrohe három kényelmes konyhai csaptelepet küld a ringbe: A PuraVida (elektronikus) csaptelepeivel szabadon elhelyezhető szépségek költöznek be a modern konyhába. Ezenkívül a Focus E² kitűnik a magas minőségű dizájnnal és vonzó árával.

Miért nyújt ilyen sok élményt a hansgrohe Select technológia?

  • A csaptelepek, a zuhanyok és a vízsugár fajták gyorsan, intuitív módon és kényelmesen vezérelhetők.
  • Az egyetlen mozdulattal átkapcsolható nyomógomb minden korosztály számára élményt jelent. Mozgáskorlátozottak számára az ergonomikus kezelés a tökéletes megoldás.
  • A Select gomb vagy kar száz százalékban mechanikusan működik, nem igényel semmilyen plusz áramforrást. Ellenállóságát széleskörű stressztesztek keretében vizsgáltuk. Ennek köszönhetően Ön hosszú éveken át örömét lelheti benne.
  • A megfelelő termék kiválasztáskor Ön a teljes kínálatunkból válogathat: a hansgrohe a fürdőszobai és konyhai termékek széles palettáját kínálja minden stílushoz.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>