Az Axor márka újdonságai

Ismerje meg a kitűnő dizájnt és az új egyediséget a fürdőszobában és a konyhában. Az Axor most kibővítette a nemzetközi hírű dizájnerekkel és építészekkel együttműködésben kifejlesztett, sikeres kollekcióját. Ismerjen meg teljesen új lehetőségeket, és válasszon olyan megoldásokat, melyek segítenek álmai fürdőszobájának megvalósításában. És a tökéletes konyhai kényelem megteremtésében.

Merítsen ötletet!

AXOR ShowerHeaven fejzuhany.
Avantgardista dizájn és innovatív technológiák találkozása. A lenyűgöző vízélmények helyszínévé varázsolja a zuhanyzót. Az új AXOR zuhanytermékek és csaptelepek a zuhanyozás csúcspontjai. Luxus: az Axor ShowerHeaven 1200. Új vízsugár fajtával. Vagy az AXOR 350 fejzuhany. Minden dimenziójában egyedülálló.

Az AXOR Uno fürdőszobai kollekció csőformája maga a tökéletes purizmus: radikálisan funkcionális és a lényegesre összpontosító dizájn. A hengeres geometriai elemek derékszögűek vagy lágyan íveltek. Az AXOR Uno mosdókagylóhoz, zuhanyhoz és fürdőkádhoz illő termékeket tartalmaz. 

Az AXOR Montreux kollekció a századforduló korának tradícióit eleveníti meg. Az ébredés és a haladás korát a 20. század hajnalán. A zuhanyok és csaptelepek formavilága az ipari méretekben gyártott legelső csaptelepeket idézi. Fedezze fel a modern kezelési kényelemmel kombinált, autentikus-klasszikus fürdőszobai kollekció új változatait. 

Axor ShowerSelect a zuhanyzóban.
Egy kis gomb még kényelmesebbé teszi a zuhanyozást.
Axor One zuhanyvezérlés.
Az Axor One termosztát modul formatervét szigorúan az egyszerűség célkitűzésének rendeltük alá: formája lapos, sarkai lágyan lekerekítettek, hatalmas gombjai megfelelő arányban osztottak, így egyedi hangsúlyt kölcsönöz a zuhanyzónak, és egyszerű, intuitív kezelést biztosít.
Környezet Axor Citterio E-vel.
Időtálló kollekció, amely magában egyesíti a már jól ismertet és az újat. Az Axor Citterio E kiteljesedett formaterve finom eleganciával egyesíti a kiváló minőséget. A termékek tökéletesen illeszkednek a legkülönbözőbb stílusú fürdőszobák minden területéhez.
Axor Universal fürdőszobai kiegészítők.
Az Axor Universal kiegészítő programmal egészen egyedi karaktert kölcsönözhet fürdőszobájának: az elegáns és időtálló elemek sokoldalúan alkalmazhatók, és univerzális formatervüknek köszönhetően kitűnően illeszkednek a legkülönbözőbb stílusokhoz is.
Axor Citterio Select konyhai csaptelep működés közben.

Az Axor új konyhai csaptelepei eleganciát és csúcstechnikát visznek a mosogatóasztalra. A karcsú csaptelep kényelmes funkcióval rendelkezik: a víz egész egyszerűen gombnyomással be- és kikapcsolható.

Axor Starck fürdőszobai környezet

Axor és Philippe Starck a minimalizmust hozták el a fürdőszobába, viszont nem feledkeztek meg a víz nyújtotta élvezetről: Ezt bizonyítják az Axor Starck ShowerCollection új fejzuhanyai. A kádak számára megalkotott, új hullámsugár-bevezető teljesen újjá és természetessé varázsolja a vizet – a zuhany alatt is használható. A mosdókagylókhoz készült Axor Starck csaptelepeknél az új köztes magasság gondoskodik még nagyobb rugalmasságról. Plusz: egy új, purista rúd-kézizuhany.

Axor Bouroullec – tervezzen szabadon

A kollekció mottója: Alkoss szabadon. Az Axor új termékekkel és további egyéni kialakítási lehetőségekkel bővíti kollekcióját. A vízcsap kifolyójának új magassága, a karváltozatok és a két változatban gyártott mosdóasztal még több lehetőséget biztosít a fürdőszoba egyéni kialakításához.

Fedezze fel játékosan a mosdókagylók és fürdőkádak szinte korlátlan lehetőségeit az Axor Bouroullec Composer alkalmazással, amely új opciókkal bővült.

Axor Massaud beépített mosdókagyló

Az Axor Massaud-t a természet ihlette. A csaptelepek, mosdókagylók és a fürdőkád ugyanabból az organikus formanyelvből merít. A kollekción belüli kombinációs lehetőségek új beépített mosdókagylókkal bővültek: Harmonikusan kombinálhatók az Axor Massaud egykaros csapteleppel vagy a 3-lyukú csapteleppel.

Axor Citterio M Showerpipe

Az Axor Citterio M az időtálló modern és az Antonio Citterio hazájának számító Milánó eleganciáját testesíti meg. Az építész és dizájner, a modern állandó megújítója új funkciókkal bővítette az Axor kollekcióban szereplő Showerpipe-okat. A visszafogott, elegáns formanyelv természetesen mindvégig megmaradt.

További választási lehetőségek a csaptelep elemeinek a mosdókagyló bármely részén, saját ízlés szerint történő elhelyezéséhez: Ezt kínálják az új Axor 2-lyukú mosdócsaptelepek és a már meglévő Axor 3-lyukú csaptelepekhez való kiegészítők.

Axor konyhai csaptelep

Az Axor a konyhában is gondoskodik az exkluzív dizájnról és a sokoldalú funkcionalitásról: De itt nem csak a formáról, hanem elsősorban a kényelemről van szó. Az Axor dizájnereinek tollából született három új konyhai csaptelep jobb kezelhetőséget, nagyobb szabadságot és egyéni kialakítási lehetőségeket biztosít. Így pl. az első Axor fali konyhai csaptelep is.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>