New: PowderRain by hansgrohe.

Itt töltheti le a Flash Playert (linked)

Új: Raindance Select S mikrofinomságú PowderRain-nel

Finom, halk, fröccsenésmentes: Az új zuhanyozás burokban

Ön is a "Cocooning", a visszahúzódás az otthoni boldogságba barátja? Akkor biztosan tetszik Önnek az otthoni privát élményfürdő ötlete. Az új hansgrohe PowderRain vízsugár fajta ezernyi mikrofinomságú cseppel érzéki vízburokkal veszi körül Önt. Az Ön alámerülésre, álmodozásra és maximális ellazulásra szolgáló új búvóhelyén minden leheletvékony és halk. A finom sugarat az Ön élvezetekkel teli visszavonulásához fejlesztettük ki. Azért, hogy Ön körülhízelegve és óvva érezze magát és napról napra egyedülálló zuhanyélményeket élvezhessen.

Suttogáshalkságú mikrocseppek – a hansgrohe hanglaborban fejlesztve

A PowderRain a legkellemesebb módon mutatja be, mi minden lehetséges a vízzel, ha az a hansgrohe zuhanyokon keresztül folyik. Az ezernyi mikrocseppecske olyan érzést nyújt, mintha Önnek a nyári zápor simogatná a bőrét. A víz rendkívül halkan jön a fúvókákból. A hansgrohe hanglabor szakértőinek sikerült a zuhanyzajokat jelentősen csökkenteni: olyan halk, mint a suttogás. Hogy Ön a napi testápolás során teljesen ki tudjon kapcsolódni. Egyébként a PowderRain nemcsak lágy, hanem hatékony is. A számtalan cseppecske alaposan leöblíti a tusfürdőt és hatásosan kimossa a hajsampont.

Mini-cseppek, maximális hatás, kevés fröcskölés és takarékosság

Az új mikrosugarak vízfolyása olyan kifinomult, hogy a zuhanyozásnál alig fröcsköl. És amit még a különösen keveset fröcskölő sugár Önnek jelent: kevesebb mészfolt = kevesebb tisztítás. Ez minden fürdőszobában örvendetes. És különösen a nyitott zuhanyok esetén, amelyek az Átláthatóság fürdőszoba-trend részét képezik. Ön környezettudatos? A PowderRain-nel csökken a vízfogyasztás. Ily módon Ön a zuhanyozás során akár 20 % vizet és energiát is megtakaríthat. Élvezze a természetes zuhanyélményt és takarítson meg egyidejűleg erőforrásokat!

Akar Ön is PowderRain-nel zuhanyozni?

Képek

Ismerje meg itt a lehetőségeket.

  • hansgrohe zuhanyszett PowderRain-nel.
  • hansgrohe fejzuhany PowderRain-nel.
  • hansgrohe Showerpipe PowderRain-nel.
  • hansgrohe kézizuhany PowderRain-nel.
  • a hansgrohe PowderRain leöblíti a hajsampont.
  • a hansgrohe PowderRain fröccsenésmentes.
  • PowderRain: a hansgrohe laborjában tesztelve.

PowderRain a hansgrohe kézizuhanyokban, zuhanyszettekben és zuhanyrendszerekben

a hansgrohe az új vízsugár fajtával létrehozta a Raindance Select S zuhanyválasztékot – egy világszerte kedvelt, modern csaptelepcsaládot magasfokú funkcionalitással és megbízhatósággal. Választékunkban minden elképzeléshez megvan a megfelelő megoldás: az új kézizuhany egyszerű felcsavarozásától egy komplett falsík alá szerelhető komplett zuhanyrendszer felszereléséig. A finom sugarak a Raindance Select S 120 3jet P kézizuhanyban rejtőznek. Ezenkívül még a Rain (teljes zuhanyeső) és a Whirl (lágy masszázssugár) vízsugár fajtákkal is kényezteti Önt. A megfelelő zuhanyrúddal ebből lesz a Raindance Select S 120 3jet P zuhanyszett. A Raindance S 240 1jet P fejzuhany installálása esetén a mikrocseppek az egész testet benedvesítik. És a fejzuhany, kézizuhany (mindkettő PowderRain-nel) plusz termosztát mindenütt kényeztető kombinációját így hívják: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet P.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>