Egy Axor Urquiola fürdőszoba alaprajza

Fürdőszoba tervezés: tippek a még több egyediséghez a fürdőszobában

A korábbi funkcionális nedvescella óta a fürdőszoba olyan élettérré változott, ahol sok időt töltünk el. A magasabb életminőség, az új kikapcsolódási kultúra, valamint a nyugalom és a megújulás utáni vágyakozás immár a fürdőszobában is jelen van. S mivel minden ember másként fogalmazza meg a „komfortot”, a fürdőszoba tervezése egyedi megoldásokat igényel.

Szerves egészet alkotó fürdőszoba
Az Axornál az ismert dizájnerek és építészek együttműködésének eredményeképpen különböző komfortos helyiségek születnek, melyek jól alkalmazkodnak a különböző szokásokhoz, a helyiség adottságaihoz és az esztétikus érzékhez. S ez messze túlmutat a puszta terméken és az öntisztító funkción.

Lakályos hangulat a megfelelő anyagoknak köszönhetően
A fürdőszoba kellemes hangulatához a megfelelő anyagválasztás is hozzájárul. A lakályos elemek, mint pl. a fapadló, a nagy ablakok és a meleg fény kellemes hangulatot teremtenek.

Fedezze fel az Axor komfortos helyiségeit, és merítsen ötleteket saját fürdőszobája megtervezéséhez:

Axor Starck Organic fürdőszoba.
Az organikus-minimalista fürdőszoba erőteljes formákat és érzéki anyagokat kombinál egymással. Jól illeszkedik a legkülönbözőbb méretű helyiségekbe.
Axor Starck fürdőszoba

Egy hely a visszavonuláshoz hektikus világunk elől

Axor Citterio fürdőszoba

A komfortzóna és a funkciós terület leválasztása

Axor Massaud fürdőszoba

A természet ihlette fürdőszoba

Axor Urquiola fürdőszoba

Fürdő és hálószoba összeolvadása

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>