A szakkereskedő kereső felhasználási feltételei

Állapot aktualizálása: 2012. május

A szakkereskedő kereső (Shopfinder alkalmazás) funkciónak a Hansgrohe Magyarország Kft. által történő rendelkezésre bocsátására a következő felhasználási feltételek érvényesek.

1. Szolgáltatások

Honlapunk használói számára rendelkezésre bocsátjuk a „Kereskedő ajánló“ funkciót. A felhasználók a boltkereső funkcióval szakkereskedőket kereshetnek, majd kapcsolattartói adataikat elküldhetik e-mailben vagy SMS-ben az általuk kiválasztott címzettnek. Ekkor a felhasználó maga adja meg a címzetteket és azok címét (e-mail címeket vagy mobilszámokat). Ezután mi hozzuk létre az üzenet tartalmát (kereskedő címére vonatkozó adatok és a szükséges impresszum adatok). A felhasználó SMS esetén nem módosíthatja vagy egészítheti ki a szöveget, e-mail esetén még beilleszthet tartalmakat a Tárgy sorba és az üzenet szövegébe. A küldés titkosítatlanul történik, és a címzett megfelelő nyilatkozata estén törlésre kerül.

2. Felelősségvállalásunk

A „Kereskedő ajánló“ funkció rendelkezésre bocsátása önkéntes és ingyenes szolgáltatás a részünkről, amely bármikor leállítható vagy korlátozható. Nem ellenőrizzük a címzetteknek a felhasználó által megadott adatainak helyességét, és nem garantáljuk a funkció elérhetőségét vagy az e-mail és az SMS sikeres továbbítását, illetve megérkezését.

3. A felhasználó felelőssége

A felhasználó megerősíti, hogy a címzett egyetért azzal, hogy üzenetet kapjon.

A felhasználó az általunk rendelkezésre bocsátott kereskedői címadatok kivételével kizárólagosan felelős azokért a tartalmakért, amelyeket ő, illetve képviselői vagy más személyek hoznak létre, választanak ki vagy küldenek el az ő hozzáférési jogosultságát felhasználva. A felhasználó, amennyiben tartalmakat egészíthet ki vagy hozhat létre, eközben nem véthet az érvényes jogszabályok ellen, és különösen nem terjeszthet törvényellenes, a szerzői jogot sértő vagy sértő tartalmakat. Nem megengedett a „Kereskedő ajánló“ funkció használata e-kártyák, e-mailek tömeges küldésére, valamint a reklám- vagy marketing küldemények vagy lánclevelek minden más formájához. 

4. A felhasználó magatartási felelőssége

A felhasználó velünk szemben felelős a törvényi előírások szerinti szerződéses vagy törvényi kötelezettségek megsértése esetén.

A felhasználó ezenkívül felold bennünket harmadik fél esetleges igényei alól, amelyeket velünk szemben a harmadik fél jogainak megsértése miatt az ő felhasználása alapján szeretnének érvényesíteni. A felhasználónak az érvényben lévő jog és a jó erkölcs elleni vétsége esetén fenntartjuk magunknak a felhasználás alól történő ideiglenes vagy végleges kizárás jogát.

Tanácsok az adatvédelemhez

Ha a „Kereskedő ajánló“ funkciót használja, a törvényi jogosultságaink alapján és az adatvédelmi tudnivalók szerint összegyűjtjük és felhasználjuk az e-mail címet, a mobil számot és azokat a neveket, amelyeket feladóként és címzettként megad, valamint az Ön által esetleg beírt üzenetet.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>