Feltalálói szellem

Fejlesztők, feltalálók, vízsugár kutatók és technológiai előre gondolkodás

A Hansgrohe termékeinek minősége és hosszú élettartama természetesen nem a véletlen műve. Alapos kutatómunkára épül. Néha pedig egy-egy zseniális ötletre...  

Jan Heisterhagen, díjkiosztó

„Lehet esztétikusan is!” Jan Heisterhagen, a Hansgrohe Termékmenedzsment vezetője egy interjúban mesél arról, hogyan történik a jövő dizájnkoncepcióinak fejlesztése, és hogy miért is lehet esztétikus a „többgenerációs fürdőszoba”.

A Hansgrohe vízsugár laborban

A Hansgrohe „legszentebb szentélyében” tett látogatás megmutatja, miért számít alapkutatásnak a vízsugár kutatása. Izgalmas, miféle kutatások folynak Schiltachban annak érdekében, hogy a termékek összetéveszthetetlenek és takarékosak legyenek.

Markus Wöhrle, a Hansgrohe vízsugár labor első mérnöke akció közben.

A Hansgrohe fejlesztői részlegének boszorkánykonyhájában azonban csak vízzel főznek. De hogy mit is jelent napról napra a tökéletes vízsugarat kutatni, azt elárulja a vízsugár kutató laboratórium vezetője.

A Hansgrohe sütiket használ, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek. Ha a beállítások módosítása nélkül folytatja a böngészést az oldalon, azzal beleegyezik a sütik használatába.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>