Woman showering with Pulsify overhead shower with PowderRain.
28 találat
Fejzuhany 260, 2 jet
ÚJ
Pulsify S Fejzuhany 260, 2 jet
Válasszon termékváltozatot
Fejzuhany 105, 1 jet
Pulsify S Fejzuhany 105, 1 jet
Válasszon termékváltozatot
Fejzuhany 105, 1 jet EcoSmart+
Pulsify S Fejzuhany 105, 1 jet EcoSmart+
Válasszon termékváltozatot
Egyszerűen élettel teli

A Pulsify zuhanyok még a kis fürdőszobákat is naggyá teszik

Ez a hansgrohe zuhanycsalád a luxusérzetet keltő PowderRain vízsugarat viszi el minden zuhanyzóba. A Pulsify zuhanyok által egész testét beborítják a mikrofinom esőcseppek, és kompakt kialakításukkal tökéletesen illeszkednek zuhanyterébe – bármilyen apró is legyen az. Ezekkel a modern zuhanyzókkal a jólét páratlan pillanatait élvezheti. Ez nem csak a rendkívüli vízpermettípusoknak köszönhető, hanem olyan kényelmi funkcióknak is, mint a Select. És mindezt vonzó ár-teljesítmény arány mellett. Szereted a stílusos színeket a belső térben? A Pulsify zuhanyzók a króm mellett matt fekete és matt fehér színben is kaphatók. Különféle zuhanytípusokkal összeállíthatja saját egyéni Pulsify wellness programját.

PowderRain mindenkinek! Milyen Pulsify zuhanyzók vannak?

Néha élénkítő, néha pihentető, mindig inspiráló: A Pulsify fejzuhany a PowderRain és az Intense PowderRain vízsugárral kényezteti. Egyedileg beállíthatja a 260 mm-es szórótárcsa dőlésszögét, és a QuickClean funkciónak hála könnyedén eltávolíthatja a vízkő maradványokat a gyűrű alakú fúvókákról. A Pulsify kézizuhany 105 mm átmérőjű, ez egy csodálatos, jó érzést nyújtó méret, amelyből a három porlasztási mód PowderRain, IntenseRain és Massage tör elő. Az EcoRight technológiával ellátott változatok különösen fenntartható módon működnek, mivel így értékes erőforrásokat takarít meg. A Pulsify zuhanykészlet kézizuhanyból, falira rögzíthető tartóelemből és zuhanytömlőből áll – az innovatív Push zuhanytartóval pedig még kényelmesebbé teszi a zuhanyozási rutint.

Szisztematikus wellness – kombinálja a Pulsify zuhanyzókat

A Pulsify zuhanyrendszer egy kézi és/vagy fejzuhanyból és egy ShowerTablet Select-ből áll. Ez a korszerű termosztát nemcsak megbízhatóan szabályozza a kívánt vízhőmérsékletet és -mennyiséget, hanem egy extra polcot is kínál a zuhanytermékek számára, és rengeteg kényelmet biztosít az intuitív Select gombokkal.

A WallStoris kiegészítők ugyanazt a formanyelvet képviselik

Gazdagabb együttműködés a zuhanyozásban: A rugalmas WallStoris tárolórendszer tökéletesen illeszkedik a Pulsify zuhanyokhoz. A moduláris hansgrohe tárolórendszerben szappanokat, hajformázókat, samponokat, és más apró kiegészítőt, kelléket tárolhat dekoratív és egyedi módon. A stílusos polcok matt fekete és matt fehér színben kaphatók.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső