RainDrain Flex installed in Matte Black.
31 találat
Vízelvezetés a zuhanyzóhoz

A RainDrain segít teljessé tenni az egyedi fürdőszoba koncepciót

Modern fürdőszobát szeretne, ahol minden tökéletesen összehangolt? Az egységes kialakítás megnyugtat, a padlóba süllyesztett zuhany pedig wellness hangulatot teremt. A kiváló minőségű RainDrain lefolyórendszerrel megtapasztalhatja a legmagasabb szintű kényelmet a zuhanyzóban állva. A lefolyórendszer kivitelezése a hansgrohe minden termékével összhangban van: tökéletes harmonia születik, ha a RainDrain zuhanylefolyót a hansgrohe zuhanyzókkal, csapokkal és innovatív tárolási megoldásokkal kombinálod, mindezt a saját izlésedet követve. A RainDrain új építésű fürdőszobákhoz és felújítandó fürdőszobákhoz egyaránt alkalmas.

A RainDrain minden zuhanyteret kiemel

A RainDrain minden álomzuhanyhoz illeszkedik, függetlenül attól, hogy milyen a padlózat terve. Jobban szereti, ha a zuhany lefolyója egy síkban van a fallal? Ez probléma nélkül megoldható a RainDrain Match és a RainDrain Flex kivitelekkel. A RainDrain zuhanyfolyót szabadon is elhelyezheti, mivel a szifonos zuhanyrendszer teljesen rugalmas. Szereti elnyújtani a zuhanyozás örömét? A RainDrain az innovatív Dryphon technológiája nagy leeresztő kapacitással rendelkezik, így ez sem probléma!

Változatosság: Mitől olyan egyedi a RainDrain

Szeretné, hogy zuhanyzójában minden harmonizáljon egymással, a fejzuhanytól a padlólefolyóig? A RainDrain számos testreszabási lehetőséget kínál.

A RainDrain Flex különösen elegáns megjelenésű, és hét felületet kínál a dizájnburkolathoz: szálcsiszolt rozsdamentes acél, króm és öt FinishPlus szín, amelyek mindegyike illeszkedik a hansgrohe zuhanyokhoz és fürdőszobai csaptelepekhez: matt fekete, matt fehér, polírozott arany optika, szálcsiszolt bronz és csiszolt fekete króm. A RainDrain Flex segítségével a víz a beépített lejtőn keresztül a lefolyóba és a szifonba áramlik.

A RainDrain Match zuhanyfolyóka burkolata hatféle felületettel kapható: szálcsiszolt rozsdamentes acél, króm, rozsdamentes acél matt fekete vagy matt fehér, valamint fekete-fehér üvegfelületek. Ezenkívül a burkolat hátoldala csempézhető (üveges változatoknál nem ajánlott), így egyenletes zuhanyfelületet hozhat létre. A RainDrain Match lefolyórendszer minden kerámialaphoz alkalmas. Vastagabb természetes kőlapokhoz a RainDrain Rock termékcsalád áll rendelkezésre.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső