EcoSmart: jó zuhanyélmény a kevés vízfelhasználás ellenére.
Spóroljon vizet, energiát és pénzt!

#InTouchWithOurPlanet: Víztakarékosság örömmel

Szívesen csökkentené víz- és energiaköltségeit akár már zuhanyozás közben - ugyanakkor vágyik a nagyszerű zuhanyélményre? Használja Vízmegtakarítási Kalkulátorunkat, hogy megtudja, mennyi erőforrást takaríthat meg a hansgrohe EcoSmart zuhanyokkal.

Víztakarékosság – visszaadni valamit a Földnek

Az EcoSmart technológiával egy négy személyes család által évente megtakarított víz mennyisége megtöltene:

Így lehet energiát és vizet spórolni az EcoSmart-tal

Apró trükk, nagy hatás: a videóból megtudhatja, hogyan működik az EcoSmart technológia.

A fenntartható hansgrohe technológia segítségével értékes erőforrásokkal takarékoskodhat és egyidejűleg nagy kényelemben zuhanyozhat.

A titok az EcoSmart technológiában rejlik, amely akár 40 százalékkal kevesebb vizet használ, mint a hagyományos zuhanyfejek. Az EcoSmart+ segítségével akár 60 százalék is megtakarítható. A víztakarékosság miatt kevesebb hőenergiára van szükség így a gáz- és villanyszámlák is lecsökkennek.

Számolja ki megtakarítását most! Hagyja, hogy a hansgrohe vízmegtakarítási kalkulátor kiszámolja Önnek, mennyi vizet, energiát és pénzt takaríthat meg évente.

Válassza ki az Önnek tetsző EcoSmart víztakarékos kézizuhanyt

A víz több, mint egy erőforrás. A zöld több, mint egy szín.

A víz maga az élet, és egyben a szenvedélyünk. Ezért teszünk meg mindent annak érdekében, hogy megóvjuk ezt az értékes erőforrást: víz- és energiatakarékos zuhanyokkal, csaptelepekkel, és technológiákkal. Hagyja, hogy a víz és a gyönyörű bolygónk iránti szenvedélye vezesse. Fogjunk össze #EgyüttABolygóért. Tartósan jó érzés hozzájárulni a nagy egészhez; minden egy zuhanyzással.

Így kötelezi el magát a Hansgrohe Csoport a fenntarthatóság mellett 

A fenntartható gondolkodás és cselekvés mélyen gyökerezik a Hansgrohe Csoportnál. A 80-as években az iparág egyik első gyártójaként hoztuk forgalomba a víztakarékos kézizuhanyokat. A vállalat 2030-ig minden zuhanyt, és csaptelepet víz- és energiatakarékos technológiára állít át, mivel a CO2-kibocsátás mintegy 90 százaléka a fürdőszoba használati fázisára vezethető vissza – derül ki a Hansgrohe Csoport fürdési elemzéséből.

*A példaszámítás azon a feltételezésen alapul, hogy a négy családtag mindegyike 5 percet zuhanyozik.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső