Széles mosogatómedencéből és Select konyhai csaptelepből álló kombináció.
12 találat
Díjnyertes kombináció

Tökéletes összjáték a konyhában a még kényelmesebb kezelésért

Ezek a dizájnok és kezelési koncepciók díjnyertesek, például elnyerték a neves if Design Award 2017 díjat. Az új hansgrohe mosogatókombinációk egy mosogatóból, egy modern Select kétlyukú konyhai csaptelepből, valamint az sBoxból állnak, és valódi álomcsapatot alkotnak. Kétféle kezelési változatban kaphatók, melyek sokféle munkafolyamatot megkönnyítenek és gyorsítanak. A kombinációk minden eleme tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és komplett egységként tartalmazzák az összes szükséges tartozékot. Ez biztonságot ad a tervezéskor és a szereléskor.

Két intelligens kezelési változat forradalmasítja a konyhai munkát

A mindennapi konyhai munka hatékonyabbá és kényelmesebbé tétele érdekében a hansgrohe mosogatókombinációk kétféle jövőbemutató kezelési lehetőséggel kaphatók. A különlegesség: a konyhai csaptelep és a mosogató külön kezelőegységgel vezérelhető.

1. változat: a víz mennyiségét és hőmérsékletét a szokásos módon, a konyhai csaptelep nagy felületű karjával lehet beállítani. Új: a rugalmasan elhelyezhető Select gomb például a mosogató elülső peremébe építhető be. Segítségével könnyen elérhető helyről indíthatja el és állíthatja le a víz folyását az ujjával, a csuklójával vagy akár a könyökével is, amikor éppen mindkét keze tele van. A Select gomb elfordításával kinyithatja és elzárhatja a mosogató lefolyóját. Így mindkét keze tiszta és száraz marad!

2. változat: itt egy ergonomikus kar található a mosogató elülső peremén. A víz hőmérsékletét kényelmesen, a kar forgatásával állíthatja be. A kar billentésével pedig szabályozhatja a víz mennyiségét. A víz célirányos felhasználásához a konyhai csaptelep kifolyóján egy egyszerű gombnyomással (Select technológiával) elindíthatja és leállíthatja a víz folyását. A csapteleptest és az ergonomikus kezelőelem különválasztásával lenyűgöző esztétikum jön létre. Ettől a vendégei is elámulnak majd.

Mindkét kezelési változat, illetve konyhai csaptelep praktikus, kihúzható kifolyóval rendelkezik. Az alsószekrénybe beépített sBox mindkét csaptelep esetében helytakarékos módon, sérülésektől védve rejti el a kihúzható csövet, és egyszerű kihúzást biztosít. Az sBox akár 76 cm-re növeli a műveleti sugarat. Ez ilyen messzire kihúzható zuhany nagy mozgásteret tesz lehetővé a konyhában.

Milyen mosogatók kaphatók kombinációként az új kezelési változatokkal?

Választékunk öt különböző mosogatót tartalmaz, melyek mindkét kezelési változattal kombinációban is kaphatók: a kompakt, 450 mm medenceszélességű, egymedencés mosogatótól (csepegtetővel vagy anélkül) a nagyméretű, 660 mm medenceszélességű változaton át egészen a kétmedencés mosogatóig. Ez utóbbi két különböző vagy két azonos méretű medencével is kapható. Mindegyik hansgrohe mosogató kézzel hegesztett nemesacélból készül. A kétféle kezelőelemmel vezérelhető konyhai csaptelep a dizájnhoz igazodva karcálló nemesacél megjelenésű vagy króm felülettel is kapható. Azt is kiválaszthatja, hogy mosogatókombinációját hagyományos módon a munkalapra ráültetett vagy a munkalap síkjába süllyesztett módon szeretné-e beépíteni.

Vagy inkább egyéni kombinációt szeretne? Akkor fedezze fel teljes mosogatóválasztékunkat. Mosogatóinkat bármely tetszőleges hansgrohe konyhai csapteleppel kiegészítheti.

 

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső