Schiltach, a Hansgrohe székhelye.
Vállalati értékek

Minőség, amelyre számíthat

Termékeink minőségét azonnal felismerheti zuhanyozáskor vagy kézmosáskor. De mi rejlik e mögött? Mi mozgatja a Hansgrohe-t, milyen gazdasági jelentőséggel bír a vállalat, milyen területeken vállal felelősséget? Kukkantson be a „kulcslyukon keresztül” a fekete-erdői vállalathoz, melynek termékei az egész világon megtalálhatók. Itt megtudhatja, mi jellemez bennünket. És azt is, mi a fontos a számunkra.

Teljes egészében rábízhatja magát hansgrohe kiváló márkaminőségére. Előnyök az Ön számára: elsőosztályú termékek, kiváló dizájn, fenntartható gyártás és széleskörű szolgálatások. Az alábbiakban mindezt részletesen ki is fejtjük Önnek:

  • A Minőség pontban megmutatjuk, mit értünk mi a hansgrohénél „minőségi munka” alatt. 
  • A Dizájn pontban megmutatjuk, mik a különbségek: a hansgrohe márka arculatát immár több mint 30 éve a Phoenix Design tervezi. Tudjon meg többet a nemzetközi hírű dizájnstúdióról, és ismerje meg a számos dizájndíjat, melyek mindegyike a Hansgrohe csoport minőségi követelményeit és a dizájn terén elért vezető szerepét igazolja. 
  • A Tradíció és innováció pontban betekintést nyerhet vállalatunk történetébe. Tudta, hogy Hans Grohe találta fel a zuhanyrudat? Találmányaink sokasága mindmáig számtalan szabadalomban és izgalmas, jövőbeli technológiákban köszön vissza. 
  • A Hansgrohe csoport a fenntartható gazdaság elvét követve működik, és felelősséggel cselekszik. A Felelősség pontból megtudhatja, milyen további nyomós érvek szólnak a hansgrohe termékek vásárlása mellett.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső