Előrelátás minden tekintetben

Fenntarthatóan termelékeny, elkötelezetten és felelősségvállalással

Aki hansgrohe zuhanyt vagy csaptelepet vásárol, biztos lehet abban, hogy szép és hosszú életű terméket birtokol. Ez azonban még ennél is többet rejteget magában: a Hansgrohe csoport semmit nem bíz a véletlenre, az első ötlettől a csomagolásig. Gyártási folyamatunk kíméli az erőforrásokat, méghozzá épp azokon a munkahelyeken, ahol az ember áll a középpontban. És a vállalati politika? Előretekintően fair.

A Hansgrohe csoport: fenntarthatóan sikeres – az Ön számára is

A hansgrohe prémiummárka olyan gyártótól származik, amely kőbe véste a fenntartható gazdálkodást. Hosszú távú gondolkodás és felelősségteljes cselekvés: ezek a Hansgrohe csoport nemzetközi sikereinek alappillérei. Konkrétan:

  • Felelősségteljes gazdálkodás
    A Hansgrohe fenntartható módon gondolkodik és cselekszik a gyáraiban és a telephelyein. Mindez érvényes a gyártási folyamatokra, valamint a dolgozókkal és az erőforrásokkal való figyelmes bánásmódra.
  • Vállalatvezetés
    A Hansgrohe-nél a kiváló eredmények az első helyen állnak. A legalsótól a legfelső szintig mindenki a gazdaság, a környezet és a társadalom hármasának sikeres összjátékán dolgozik.
  • Társadalmi elkötelezettség
    A Hansgrohe saját érdekein felülemelkedve is elkötelezett. A vállalat számos szociális és környezetvédelmi projektet támogat.

Milyen előnnyel jár ez a vásárlók számára?

A hansgrohe fürdőszobai és konyhai termékek gyártása környezetbarát módon, a dolgozókat kollektív szerződéssel védve történik. Az Ön háztartásában ezek a termékek megbízhatóan és a lehető legtakarékosabb módon működnek. Kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Ez pedig jó érzés.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső