2017. 12. 06.

Új márkawebhely: www.hansgrohe.de

A hansgrohe prémium márka új webhellyel jelentkezik. A készítők a fejlesztés és a kialakítás során figyelembe vették az ügyfelek igényeit. Az inspiráló eszközöknek, érzelmekre ható képeknek és informatív cikkeknek köszönhetően gyorsan megtalálhatja, mi tetszik Önnek a fürdőszobában és a konyhában. S hogyan teremthet magának minőségi termékekkel olyan otthont, ahol sokáig jó érzi magát.

Az új hansgrohe márkawebhely megjelenítési formátumai.
Információ és ihletek az áhított termékekről: a www.hansgrohe.de webhely bármikor és bárhonnan elérhető.

Felhasználóbarát, inspiráló, érzelmekre ható

Berendezés szempontjából a konyha és a fürdőszoba nagy jelentőségű lakóterek. A hansgrohe prémium márka mostantól nem csak vásárlóinak, hanem szakmai partnereinek – például szaniteripari szakembereknek, tervezőknek és építészeknek – is segítséget nyújt teljesen újratervezett webhelyével: www.hansgrohe.de.

Inspiráló termékoldalakkal, kreatív alkalmazásokkal – pl. az álomfürdőszoba keresővel – és informatív szolgáltatásokkal – pl. a fürdőszobai tanácsadóval vagy a konyhai tanácsadóval – segítjük felhasználóinkat, hogy az ajánlatok tömkelegéből kiválaszthassák a saját igényeiknek megfelelő termékeket. A trendeket és újdonságokat bemutató oldalakkal szintén friss ötleteket kívánunk adni a fürdőszoba és a konyha kialakításához. Így a dizájnkedvelők elegáns és sokféle funkciót nyújtó, nyugalom szigetévé alakíthatják otthonukat. Méghozzá kényelmesen a fotelből.

Merüljön el a csodaszép termékek világában számítógépén, táblagépén vagy okostelefonján

Az iF Design-díjas szaniteripari gyártónak nem csak a prémium termékei hívogatnak a vadonatúj márkawebhely böngészésére, hanem az oldal felhasználóbarát kezelése, szervizorientáltsága és mobilkészülékekre optimalizált megjelenése is. Vegyük például az álomfürdő keresőt: a stílus- és berendezésgenerátor személyes preferenciák alapján készít javaslatokat: az extravagánstól a természetes-otthonoson át egészen a klasszikus-elegánsig. A meseszép eredményeket egyaránt megcsodálhatja asztali számítógépén, táblagépén és mobiltelefonján. Így akár útközben is kényelmesen álmodozhat.

Informatív webhely sokoldalú szolgáltatásokkal a fürdőszoba- és konyhatervezéshez

Az inspiráció és a szórakozás mellett természetesen a tervezéssel kapcsolatos szolgáltatásunk áll a középpontban: így például fürdőszobai tanácsadónk segíti a felújítókat, az építkezőket vagy az otthonukat csinosítókat, hogy megtalálhassák a tökéletes zuhanyokat, csaptelepeket, vezérlőegységeket vagy technológiákat. Konyhai tanácsadónk a konyha lelkével, a mosogatókkal kapcsolatban sorakoztat fel kiválóbbnál kiválóbb termékmegoldásokat.

Tehát a „www.hansgrohe.de” alapos és hasznos, szakértő információkkal segíti a fogyasztókat és a szakembereket. A hansgrohe szakkereskedő keresése funkció megmutatja a legközelebbi szakkereskedőhöz vezető utat. A GPS-alapú üzletkereső elsősorban okostelefonokon praktikus megoldás. Az új hansgrohe webhelyet a vállalattal, a Hansgrohe csoporttal, annak értékeivel és a karrierlehetőségekkel kapcsolatos információk teszik teljessé.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső