Az egyszerűségre törekvők számára

Otthonos fürdőszobadizájn fialatos színekkel és praktikus berendezéssel

Az otthonos fürdőszoba stílusos hangsúlyt teremt az újonnan berendezett vagy gondosan felújított lakásban. A világos enteriőr tágítja a fürdőszoba terét. A hűvös, kék árnyalatú kiegészítők plusz frissességet adnak. A minőségi csaptelepek időtálló eleganciájának a funkcionális berendezés letisztult vonalvezetése biztosítja a hátteret.

Otthonos fürdőszoba fialatos kialakítással és modern csaptelepekkel.
Fialatos, pasztell és króm részletek

Otthonos fürdőszoba világos enteriőrrel és funkcionális berendezéssel

Fiatalos dizájnelemeket felvonultató, otthonos fürdőszobát szeretne megvalósítani kis alapterületen? Válasszon világos színeket, mert azok felerősítik a nappali fény hatását, és élettel teli hangulatot teremtenek. A tisztafehér és az égkék pasztellszínek kombinációja ellensúlyozza a kis alapterületet, és növeli a tetősík alatti teret. A helytakarékos kialakítás egyesíti a fürdőkádat a zuhanyzóval. A berendezésben az egyenes vonalvezetésű formák és a modern funkciók a meghatározóak. A zuhanykiegészítők egy keskeny falfülkében kapnak helyet, a karcsú fürdőszobabútor pedig a mosdókagyló körüli rendről gondoskodik. A fehér csempe és az ovális alakú, felhelyezett mosdókagyló a tradicionális fürdőszoba kialakítás része. A fiatalos, kék színárnyalatú dekorációs elemek és a csillogó króm csaptelepek kiválóan érvényesülnek a klasszikus háttér előtt.  

Időtálló dizájn és modern technológia az otthonosan berendezett fürdőszobában

Az időtálló dizájnnak köszönhetően a hansgrohe Focus család csaptelepei harmonikusan beleillenek a praktikusan berendezett, otthonos környezetbe. A zuhanyzóban az elegáns hansgrohe Raindance Showerpipe nagyméretű fej- és kézizuhanya gondoskodik a sokoldalú vízélményről. Mindemellett innovatív technológia gondoskodik az ergonomikus kényelemről és az erőforrások hatékony felhasználásáról.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső