hansgrohe online tervező és stíluskereső

Ezekkel a fürdőszobai ötletekkel megtalálhatja álmai fürdőszobáját

Éppen felújít, vagy teljesen új fürdőszobáról álmodik? Van már valamilyen elképzelése, de örülne egy professzionális stílustanácsadásnak? Akkor itt végigjátszhatja velünk a lehetőségeket. A hansgrohe stíluskereső segít megtalálni az Önhöz illő fürdőszobai stílust. Színek, formák, anyagok: ezekben a hangulatos stílusirányzatokban minden mindennel harmonizál. Mi illik Önhöz és otthonához?

Álomfürdők felfedezése

Kívánságkoncert fürdőszoba berendezéséhez

Fedezze fel itt: lakásötletek és stílusvilágok a fürdőszobához

A fürdőszoba berendezésének lehetőségei végtelenek. A hansgrohe szeretne segíteni megtalálni Önnek a tökéletes fürdőszobafelszerelést. Pontosan olyat, ami beleillik otthonába. Pontosan olyan, ami kiemeli az Ön egyediségét. A hansgrohe álomfürdő kereső tervezőjének segítségével ihletet meríthet. A stíluskeresővel pedig terveket készíthet.

Játékos online tervező telis-tele álomfürdőkkel

Kacérkodik egy világos wellness búvóhellyel, ahol végre kikapcsolódhat? Szereti a skandináv stílust, amely az északi tájak eredetiségét viszi otthonába? Vagy inkább a legutóbb egy szállodában látott, puritán eleganciát kedveli? Nem. Tulajdonképpen egy törökfürdő keleties játékosságában érzi magát a legjobban. Nehéz a választás...

Szánjon idői álmai fürdőszobájának megismerésére és célirányos megtervezésére

Így működik: Az itt látható két helyiség egy-egy stílusirányzatot mutat be. Egyszerűen kattintson rá arra a motívumra, amelyik inkább megérinti („különc” vagy „puritán”). Ismételje a további lépésekben. Így lépésről lépésre leszűkítheti a választékot. A végén azok a fürdőszobák jelennek meg, amelyek a leginkább tetszhetnek Önnek. Egyszerűen addig játsszon, amíg rá nem talál álmai fürdőszobájára.

Tetszik Önnek a képen látható zuhany vagy csaptelep? Az ábrán látható hansgrohe termékekről konkrét információkat talál az álomfürdők alatt. Ezeket kedvelheti vagy emlékeztető listára teheti. Az emlékeztetővel és az információk birtokában tökéletesen felkészült lehet, amikor felkeresi a szakkereskedőt.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső