hansgrohe Select

átkapcsolás színtiszta kikapcsolódásra

A zuhanyélmény csupán egy gombnyomásnyira van: a RainSelect segítségével kényelmesen, egyetlen termékkel vezérelheti a víz élményét. Intuitív módon, gombnyomással váltogathat a fejzuhany vízsugár fajtái és a kézizuhany között. A RainSelecttel a kívánt hőmérsékletet és a víz erősségének beállítása is gyerekjáték. Az üveg és fém felhasználásával készült, minőségi formaterv tökéletesen beleillik a modern fürdőszobai környezetbe.

A legszigorúbb elvárásokat teljesítő, okosan beépített irányítóközpont: a RainSelect segítségével kényelmesen és intuitív módon választhatja ki a fogyasztót és a fejzuhany vízsugár fajtáját.

A relaxáló zuhanyozás irányítóközpontja

A RainSelect nagyméretű, biztonsági üvegből készült, csillogó fémkeretbe foglalt nyomógombjai intuitív kezelőelemként eleget tesz a legszigorúbb elvárásoknak is. Kis magasságának köszönhetően szinte belesimul a falba, és tökéletesen harmonizál az exkluzív fürdőszobával. Egyenes vonalakból felépülő formájának és harmonikus anyagválasztásának köszönhetően a RainSelect tökéletesen kombinálható a Rainmaker Select fejzuhanyokkal, és kitűnő kezelési kényelmet nyújt a stílusos zuhanyélményhez.

Időtlenül elegáns zuhanyvezérlés nagyfokú kezelési kényelemmel

Intenzív zuhanyélményre vágyik, ahol saját maga szabályozhatja a víz hőmérsékletét és erősségét? Nagyméretű nyomó- és forgatógombjaival a RainSelect intuitív zuhanyvezérlést tesz lehetővé.

  • A nyomógombokra (70 x 70 mm) kopásálló módon felvitt szimbólumok könnyen érthetőek, ezáltal a gombok egyszerűen kezelhetőek. A víz hőmérséklete és erőssége a fémből készült, ergonomikus hengeres fogantyúk segítségével szabályozható.
  • A kettő–öt nyomógombos változatban kapható RainSelect pontosan a kiválasztott zuhanyrendszerhez, azaz a fejzuhany vízsugár fajtáinak számához és a kiválasztott kézizuhanyhoz illő kezelési kényelmet nyújtja. A beépített hőmérséklet szabályozás biztonságos és állandó vízhőmérsékletről gondoskodik, miközben a víz mennyisége tetszés szerint változtatható.
  • Zuhanytartó: a fémből készült (beépített tömlőcsatlakozással rendelkező) FixFit zuhanytartón a kézizuhany mindig a keze ügyében lesz.
  • Az anyag- és felületváltozatok tökéletes összhangban állnak a Rainmaker Select fejzuhanyokkal, valamint a hansgrohe PuraVida család csaptelepeivel. Válasszon a fehér-króm, a fekete-króm és a króm felület közül.
  • Letisztult vonalvezetés: a RainSelect okosan átgondolt formanyelve rendezett benyomást kelt a fürdőszobában. A RainSelect fürdőkádhoz is kapható.

 

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső