Az új iBox universal 2 az egyszerű falsík alatti szereléshez.

iBox universal

Felújítja fürdőszobáját, vagy újat épít? A falba beépített vízvezérlés sok előnnyel jár. A minimalista csaptelepeknek köszönhetően minden esztétikus és rendezett, Ön pedig élvezheti a nagyobb mozgásteret zuhanyozáskor vagy fürdéskor. A falsík alatt egyetlen alaptestre van szükség: itt megismerheti az iBox universal 2-t. Gyors, rugalmas és biztonságos szerelés. Termékek Megtekintése

Hatékony szerelés maximális rugalmassággal


A falsík alatti szereléshez a hansgrohe vonzó áron kínál fürdőszobai „színkészleteket”, például a ShowerSelect Comfort-ot és a DuoTurn-t. Ezek olyan minimalista kezelőelemek, melyek felváltják a kinyúló termosztátot vagy csaptelepet. Csak ezt kérje szaniteripari szakemberétől.

A falsík alatti szerelés a kis helyigénynek és az egyszerű tisztításnak köszönhetően igen meggyőző. Ráadásul csendes vízélményt is garantál a hangelnyelésnek köszönhetően. Az intuitív vezérlés és a letisztult, lapos kialakítás lehetővé teszi, hogy maga mögött hagyja a mindennapok terheit, és bekapcsolja a jóleső kényelmet a zuhany alatt. 

A legszebb pillanatokért a vízzel 

A hansgrohe iBox universal új generációja maximális tervezési szabadságot tesz lehetővé a fürdőszobában, mert valamennyi hansgrohe színkészlettel kombinálható. Számos új tulajdonsággal és plusz funkcióval egyesíti magában az elődmodell jól bevált előnyeit:

  • Nagyobb hatékonyság: gyors telepítés
  • Nagyobb rugalmasság: több rögzítési lehetőség
  • Nagyobb biztonság: kevesebb szerelési lépés

A képgalériában megtekintheti, hogy néznek ki konkrétan az iBox frissítései:

A legfontosabb újítások összefoglalása:

  • Gyors, rugalmas és biztonságos szerelés
  • Jobb telepítési lehetőségek az intelligens részleteknek köszönhetően
  • Teljesen vízálló és univerzálisan alkalmazható A hangleválasztásnak köszönhetően minden új színkészletet az 1. zajszintosztályba tartozik
  • Minden korábbi és jövőbeli hansgrohe és AXOR színkészlettel kombinálható (régebbi termékcsaládok esetében csupán egy adapterlemezre van szükség). 
  • A színkészletek kevés helyet igényelnek, és széles választékot kínálnak (különböző színek, formák és fogyasztók közül választhat)

Miért olyan fontos tényező az időmegtakarítás? 

Mert a szakemberek egyre nagyobb nyomás alatt vannak a határidők miatt. Ezt még tovább súlyosbítja a szakképzett munkaerő növekvő hiánya. Ezért olyan partnerre van szükség, aki megérti ezeket a kihívásokat, és olyan termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik a egyszerű, de biztonságos szerelést. A hansgrohe ilyen partner kíván lenni. Az iBox új generációja egy újabb példa arra, hogy az innovatív ötletek és az intelligens megoldások hogyan könnyítik meg a szerelők munkáját, ugyanakkor növelik ügyfeleik elégedettségét.

A hansgrohe ShowerSelect Comfort és az iBox universal 2 részletesen.
Az iBox universal 2-vel és az új hansgrohe zuhany színkészletekkel kétszer olyan gyorsan megy a falsík alatti szerelés, mint az elődmodell esetében.

Az új iBox 2 és új színkészleteink

Sort by
3  találat
Hamarosan ÚJ
ÚJ
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
Hamarosan ÚJ
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
Hamarosan ÚJ
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső