Bathroom guide on overhead showers and co.
Szerviz és támogatás

Terméktámogatás és további információk

Mi a hansgrohénél arra törekszünk, hogy Ön teljes körűen tájékozott legyen. Itt minden fontos információt megtalál termékeinkről, a tisztításról és a garanciáról. Sőt, szórakoztató anyagokat is: brosúráinkból és applikációinkból interaktív módon ismerheti meg termékeink sokféleségét. Jó szórakozást az elmerüléshez!

hansgrohe az Ön oldalán

Állunk rendelkezésére: A hansgrohe képzett szakemberei személyesen nyújtanak tanácsot és foglalkoznak megkeresésével, akár termékkel kapcsolatos kérdése van, akár további információkra van szüksége. Bonyolult műszaki problémák esetén szaniteripari mestereink nyújtanak segítséget. Kapcsolattartóink az alkalmazástechnikai terén nagy tapasztalattal rendelkező fürdőszobai szakemberek, akik kívül-belül ismerik minőségi termékeinket. Lépjen velünk kapcsolatba!

Nem engedjük el a kezét a komfortos fürdőszobához vezető úton

Ismerje meg a hansgrohét élőben: használja ki ajánlatainkat, merítsen ihletet, és próbálja ki a kívánt termékeket vásárlás előtt a hansgrohe fekete-erdői székhelyén, valamint a szakkereskedői kiállításokon, melyek a hansgrohével a legkiválóbb minőség mellett teszik le a voksot. 

Vagy otthon, nyugodt körülmények között böngészheti a hansgrohe termékek brosúráit és prospektusait. Garanciával kapcsolatos kérdései vannak? Webhelyünkön minden információt megtalál a hansgrohe gyártói garanciával kapcsolatban. Talán applikációink és mobil szolgáltatásaink is meggyőzik arról, amit itt részletesen bemutatunk. 

Szívesen látjuk a kiállításokon, ahol a hansgrohe kapcsolattartóival képviselteti magát. Talán hamarosan az Ön régiójában is.

Vagy éppen egy adott termékről keres bizonyos információt, méretadatot vagy hasznos szerelési információkat? A pótalkatrész katalógus valódi kincsesbánya.

Szeretne még többet megtudni? Nagy az esélye, hogy már a GYIK, azaz a „Gyakran Ismételt Kérdések” pontban megtalálja a megfelelő választ. 

]]>
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső