Tájékozódjon és merítsen ihletet

Letölthető brosúrák és termékkatalógusok

Melyik a hozzám illő zuhany, és melyik csaptelep megy a mosdókagylómhoz? Mik a hansgrohe újdonságai? És hogyan ápolhatom prémium termékeimet? Mindezt – és még sok minden mást is – megtudhatja katalógusainkból és brosúráinkból. Csak töltse le őket. Utána pedig: merüljön el a hansgrohe fürdőszobai és konyhai termékeinek világában.

 • Értékesítési kézikönyv 2020

  hansgrohe fürdőszobai brosúra

  Itt megismerheti kényeztető, segítő zuhanyainkat és csaptelepeinket, melyekkel még nagyobb örömét lelheti fürdőszobájában és konyhájában. Érdekes információkat tudhat meg a dizájnról, a technológiáról és a hansgrohe márkáról.

  a hansgrohe fürdőszobai brosúra letöltése itt (PDF, 4.8 MB)
 • Értékesítési kézikönyv 2020

  hansgrohe konyhai brosúra

  Itt minden az innovatív csaptelepeink és mosogatóink körül forog. A nagyobb esztétikai élmény, a munka megkönnyítése, a víz még szebb élménye és az átgondolt funkciók érdekében.

  a hansgrohe konyhai brosúra letöltése (PDF, 2.6 MB)
 • hansgrohe újdonságok 2019

  a hansgrohe 2019-es újdonságai

  Itt megismerheti a hansgrohe legújabb termékeit. A dizájnnak és a technikának köszönhetően újra és újra feltalálják a vízfelhasználást, és gondoskodnak a vízzel való legszebb pillanatokról.

  a hírmagazin letöltése itt (PDF, 3.7 MB)
 • hansgrohe újdonságok 2019

  hansgrohe tisztítási javaslatok

  Mire kell ügyelnie kiváló minőségű hansgrohe zuhanyok és csaptelepek ápolásakor? Itt megtalál minden hasznos információt. A mindig csillogó dizájnért és a zavartalan működésért.

  hasznos tisztítási útmutató letöltése itt (PDF, 100 KB)
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső