Minden fürdőszobához a megfelelő termék

Információk és tanácsadás

Itt hasznos tippeket és válaszokat talál a hansgrohe termékek vásárlásával kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre, valamint további tudnivalókat a beszállítók és szolgáltatók számára. Lent válassza ki a kívánt kérdést, és tekintse meg a választ.

Hol vásárolhatok hansgrohe termékeket?

Termékeink szakkereskedőknél és kiskereskedőknél szerezhetők be. Gyári értékesítésre nincs lehetőség. Az Ön közelében elérhető szakkereskedőket megtalálja a szakkereskedő keresése oldalon.

Ki lehet próbálni valahol kötelezettség nélkül a termékeket?

A fekete-erdei Schiltachban lévő központunkban, a hansgrohe Aquadémián megtekintheti a hansgrohe márka aktuális termékeinek és kollekcióinak keresztmetszetét. A Showerworldben élőben is kipróbálhatja és élvezheti a hansgrohe által nyújtott zuhanyélményt. Azt, hogy az Ön régiójában milyen egyéb helyeken próbálhatja ki és ismerheti meg a hansgrohe termékeket, a szakkereskedő keresése oldalon tudhatja meg.

Mennyibe kerülnek a hansgrohe termékek?

Termékeink szakkereskedőknél és kiskereskedőknél szerezhetők be. Ott az árakról is tájékozódhat. Az Ön közelében elérhető szakkereskedőket megtalálja a szakkereskedő keresése oldalon.

Hol kaphatok prospektusokat?

A hansgrohe termékek prospektusai honlapunkról közvetlenül letölthetők.

Működtethetők a hansgrohe termékek átfolyós vízmelegítővel?

Alapvetően minden termékünk alkalmas átfolyós vízmelegítőkhöz. Csupán az átfolyós vízmelegítő teljesítményét kell ellenőriztetnie szerelőjével.

Hol találom a beszállítóknak és szolgáltatóknak szóló információkat?

www.hansgrohe-group.de vállalati weboldalunk beszállítói oldalán elérhetővé tettük a beszállítóknak és szolgáltatóknak szóló összes szolgáltatást és letöltést. Itt megtalálhatja többek között a beszerzési szervezetünkre és minőségbiztosítási rendszerünkre vonatkozó információkat, a letölthető dokumentumokat, mint pl. az elsőminta benyújtási követelményeket, gyári szabványainkat vagy keretmegállapodásainkat.

Tovább a beszállítói oldalra

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső