Sport sponsorship from the hansgrohe brand.
BORA-hansgrohe

A mindennapi energialöket

Víz iránti szenvedélyünk a sport iránti elkötelezettségünkben is visszaköszön. Végül is a teljesítmény és az életelixír úgy kapcsolódik egymáshoz, mint a hansgrohe és a legszebb pillanatok a vízzel. A versenykerékpározás innovatív, dinamikus, és éppúgy lenyűgözi az embereket, mint fürdőszobai és konyhai termékeink. Ezért a hansgrohe a BORA-hansgrohe elsőosztályú versenykerékpár-csapat hivatalos főszponzora.

A fiúk nap mint nap elmennek saját teljesítményük határáig, küzdve esővel és hőséggel, nagy kitartást és dinamikát tanúsítva rendkívül igényes munkájukban. Ehhez pedig a mindennapi energialöketet adó víz is hozzátartozik: a hansgrohe így segít összpontosítani a következő kihívásra, és a fárasztó nap végén kikapcsolódást kínál a zuhany alatt. A motivációt és a felfrissülést hozó életelixír által nyújtott kényeztetést az élsportolók is értékelik, akik nap mint nap maximális teljesítményt nyújtanak. 
A versenykerékpározás rendkívül dinamikus, és éppúgy lenyűgözi az embereket, mint fürdőszobai és konyhai termékeink. Ezért a hansgrohe a BORA-hansgrohe elsőosztályú versenykerékpár-csapat hivatalos főszponzora.

Kövessen bennünket

A BORA-hansgrohe kerékpárcsapat hivatalos webhelyén és a közösségi médiában aktívan tájékoztatja követőit:

Egy lenyűgöző zuhany

A Raindance Select E 120 prémium kézizuhany nem csak a verseny előtt és után részesít szenzációsan frissítő zuhanyélményben: A trnd* által végzett fogyasztói tesztben a zuhanyt kipróbálók 97%-a minden tekintetben elégedett volt az élménnyel. Az öt országból kiválasztott tesztelők 98%-át lenyűgözte a Select funkció: ezzel az innovatív hansgrohe-technológiával intuitív módon, gombnyomásra lehet váltani a különböző vízsugár fajták között, lehet vezérelni a zuhanyt, vagy be- és kikapcsolni a vizet. A résztvevők 96%-a dicsérte a kézizuhany rendkívüli dizájnját. Merítsen Ön is extra adag energiát a hansgrohe kézizuhanyokkal

A Bora-hansgrohe csapat diktálja a tempót – élsportolóink akcióban

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső