Itt megtalálja a megfelelő pótalkatrészeket zuhanyához, csaptelepéhez vagy kádjához.
Online pótalkatrész katalógus

A megfelelő pótalkatrész hansgrohe termékekhez

A hansgrohe termékek kiváló minőségűek, és tartós használatra készültek. Ha évek múlva valami elkopna, itt megtalálja a megfelelő pótalkatrészt. Természetesen eredeti hansgrohét. Pótalkatrész adatbázisunk áttekinthető módon tartalmazza a zuhanyok, valamint a fürdőszobai és konyhai csaptelepek cserealkatrészeit.

hansgrohe csaptelep pótalkatrész gyors megtalálása.
A hansgrohe praktikus, online pótalkatrész katalógusának részletes alkatrész-áttekintése segítségével gyorsan megtalálhatja a szükséges pótalkatrészt.

hansgrohe-termékek: pótalkatrészek és műszaki információk megtalálása pofonegyszerűen

Tudni szeretné, hogy kapható-e egy bizonyos alkatrész, vagy fürdőszobai, ill. konyhai termékünkkel és annak működésével kapcsolatos kérdése van? Az átfogó hansgrohe online pótalkatrész katalógusból minden információt megtudhat.

Online pótalkatrész adatbázisunkban megtalál minden terméktechnikai részletet, műszaki rajzot és a hansgrohe termékcsaládok szervizalkatrészeivel kapcsolatos információt. A részletes robbantott ábrák pontosan bemutatják, hogyan tartoznak össze az egyes komponensek, hogy a csere után minden továbbra is megbízhatóan működjön.

Ezenkívül szerviz útmutatókat, szerelési és szervizvideókat is tartalmaz: ezek mindegyike segíti a meghibásodott alkatrészek cseréjét. Előfordulhat, hogy segédanyagokra is szükség van: a szerszámok és O-gyűrűk például a „Speciális alkatrészek” pontban találhatók. Azért, hogy az Ön hansgrohe-terméke sokáig szép maradjon, pótalkatrész katalógusunk megfelelő ápolási útmutatót is tartalmaz.

Online betekintés a termék belsejébe

Online pótalkatrész katalógusunk praktikus segítség, mely egyaránt tartalmazza a jelenlegi és a régi fürdőszobai és konyhai termékeket. A pótalkatrészlistát és a cikkszámokat tartalmazó adatlapok PDF formátumban letölthetők. Ez jól áttekinthető, és leegyszerűsíti a szakkereskedőnél történő megrendelést.

A rajzok, műszaki információk, szervizalkatrészek stb. egyébként a termékeknél is megtalálhatók. Ehhez egyszerűen kattintson a terméknél a „Műszaki adatok”, valamint a „Tartozékok és pótalkatrészek” fülre.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső