RainDrain Flex mattfekete színben beépítve.

RainDrain

Modern fürdőszobát szeretne, amelyben minden mindennel össze van hangolva? A kiváló minőségű RainDrain lefolyó rendszerrel tökéletessé teheti álomfürdőszobáját, és wellness fürdőhöz hasonló környezetet teremthet a legmagasabb szintű kényelemmel, egységes dizájnban. A RainDrain különböző színekben és beépítési változatokban kapható, és esztétikus megjelenést kölcsönöz a padlósíkba süllyesztett zuhanyzónak. Termékek Megtekintése

RainDrain: kiváló minőségű lefolyó rendszer minden fürdőszobai koncepcióhoz

A lefolyó rendszer színei pontosan illeszkednek a megfelelő hansgrohe csaptelepekhez és zuhanyokhoz. Kombinálja a RainDrain zuhanylefolyót saját stílusvilágának megfelelően zuhanyokkal, csaptelepekkel és innovatív tárolási megoldásokkal. Fedezze fel az egyediségben rejlő lehetőségeket, és teremtsen egyedi hangsúlyokat az exkluzív felületekkel. A RainDrain egyaránt használható új építésű fürdőszobákban és felújításhoz is.  

A RainDrain minőségivé tesz minden zuhanyzót

A RainDrain illik minden álomfürdőszobába, akárhogy is néz ki a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó. Falhoz csatlakozó zuhanylefolyót szeretne? Ez nem gond a RainDrain Match-nek és a RainDrain Flex-nek köszönhetően. A nemesacél RainDrain Compact és a RainDrain Origial lefolyók falhoz közeli telepítést tesznek lehetővé. De akár szabadon is elhelyezheti a RainDrain zuhanyfolyókát a felületen, mert a szifonos zuhanyrendszer teljesen rugalmas. Az XXL zuhanyélményt szereti? A RainDrain ehhez innovatív, nagy lefolyási teljesítményű Dryphon technológiát biztosít. Kérdezze meg bátran szaniteripari szakemberét.

A sokoldalúság teszi olyan egyedivé a RainDraint

Szeretné, ha fürdőszobájában minden illene egymáshoz, a fejzuhanytól kezdve egészen a padlólefolyóig? A RainDrain számos lehetőséget kínál az egységes stílusú fürdőszoba kialakításához, még a zuhanylefolyót is beleértve.

  • A RainDrain Flex különösen minőségi megjelenést kölcsönöz, és hétféle dizájnfelületben kapható: szálcsiszolt nemesacél, króm és ötféle FinishPlus felület a hansgrohe zuhanyok és fürdőszobai csaptelepek színében: matt fekete, matt fehér, polírozott arany hatású, szálcsiszolt bronz és szálcsiszolt fekete króm. A RainDrain Flex esetében a víz látható módon a beépített lejtőn folyik a lefolyóba és a szifonba. A választék öt hosszúságot kínál 70 és 120 cm között, melyek a helyszínen méretre vághatók.
  • A RainDrain Match esetében a zuhanyfolyóka borítása hatféle felületben kapható: szálcsiszolt nemesacél, króm, matt fekete vagy matt fehér nemesacél, valamint fekete és fehér üvegfelület. Emellett a fedél burkolható (üvegváltozatok esetében ez nem ajánlott). Így egységes stílusban alakíthatja ki a zuhanyzóját. A RainDrain Match lefolyó rendszer 60 és 120 cm közötti hosszúságban kapható, és mindenféle kerámiaburkolathoz használható. Vastagabb terméső lapokhoz a RainDrain Rock termékcsalád áll rendelkezésre hatféle, helyszínen rövidíthető hosszúságban. 
  • A RainDrain Compact felújításhoz használható megoldás, amely hatféle 60 és 120 cm közötti hosszúságban kapható, és a felületen szabadon elhelyezve vagy fal közelében alkalmazható. A dizájnburkolat csempézhető. A nemesacél RainDrain Original 60 és 120 cm közötti hosszúságban kapható, és szintén a felületen szabadon elhelyezve vagy fal közelében alkalmazható. A 70 és 120 cm közötti hosszúságú RainDrain Allround teljesen víztömör megoldás az egész zuhanyzófelületen, nemesacél dizájnburkolattal.

A zuhanylefolyó kihangsúlyozása

Ismerje meg a hansgrohe elegáns, pontszerű lefolyóinak választékát. Válassza a zuhanyzó kialakítási koncepciójához leginkább illő változatot.

  • RainDrain Spot: pontszerű lefolyó a felületen szabadon elhelyezett telepítésre, maximális elhelyezési rugalmassággal. Mérete 15x15 cm, a szálcsiszolt vagy strukturált nemesacél fedelének hátoldalán burkolható.
  • RainDrain Brilliance: prémium pontszerű lefolyó egyedi kialakításhoz. A szálcsiszolt nemesacélból készült, kétféle méretben (10x10 és 15x15 cm) kapható dizájnfedél megfordítható és hátoldalán burkolható. A burkolatkeret magassága állítható (5–18 mm) a padlósíkhoz történő beállításhoz.
  • RainDrain Point: univerzálisan alkalmazható. A választhatóan 10x10 vagy 15x15 cm méretű, szálcsiszolt nemesacél és mattfekete dizájnfedél a hátoldalán burkolható, és nemesacél rácsként is használható. Pofonegyszerű beállítás a padlósíkhoz.

Valamennyi pontszerű lefolyó előszerelt tömítőfilccel, hajfogó szűrővel és szifonnal együtt kapható.

Sort by
6  találat
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső