Gyakran ismételt kérdések

Konyhai csaptelepek

Itt hasznos tippeket és válaszokat talál a hansgrohe konyhai csaptelepekkel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre. Lent válassza ki a kívánt kérdést, és tekintse meg a választ.

A konyhai csaptelep elforgatható kifolyója tömítetlen. Mit tehetek?

Ha a csaptelep kinyitása után víz szivárog ki az elforgatható résznél, akkor ki kell cserélni az elforgatható kifolyó tömítéseit. A pótalkatrészekre vonatkozó tudnivalókat Pótalkatrész katalógusunkban találja. Ehhez írja be a cikkszámot a jobb felső sarokban található keresőablakba. Ezt követően megrendelheti a szükséges alkatrészt egy Önhöz közeli szakkereskedőtől. Alternatív megoldásként kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével online is elküldheti nekünk kérését és a csaptelepről készült fotókat.

A kihúzható konyhai csaptelepből csak kevés víz folyik. Mit tehetek?

A kihúzható cső és a kihúzható zuhany között egy kis szűrő található, amely a kihúzható cső csatlakozó szerelvényébe van behelyezve. Ezt egy hegyes tárgy használatával vegye ki, tisztítsa meg, majd helyezze vissza. A vízmennyiséget a sarokszelepekkel is ellenőrizheti és szabályozhatja.

A kihúzható konyhai csaptelepnél a két a vízsugár fajta összefolyik. Hogyan szüntethető meg ez a probléma?

Ebben az esetben a komplett kihúzható zuhanyfejet ki kell cserélni, sajnos ennek javítása nem lehetséges. A kihúzható zuhanyfej helyes pótalkatrészszáma a hozzá mellékelt szerelési útmutatóban található.

Hogyan lehet egy hansgrohe konyhai csaptelepet az ablak elé szerelni és áthelyezni?

Fogja meg a csaptelepet az alaptestnél (Figyelem! Ne a kifolyónál fogja meg!), húzza ki függőlegesen felfelé, majd tegye félre a csaptelepet a munkalapra (egy konyharuhára vagy hasonlóra).
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső