Egy ember dolgozik a laptopon.
Friss hírek a hansgrohe világából

Friss hírek

Itt elolvashatja a hansgrohe márkával kapcsolatos friss híreket: információk termékinnovációkról, a legutóbbi dizájndíjakról, a BORA-hansgrohe versenykerékpár-csapatról, valamint az adatokról és tényekről.

Akusztikai szakemberek a hansgrohe kutatólaborjában.
Akusztikai szakemberek munka közben. Az aranyszabály: minél halkabbak a hansgrohe prémium zuhanyok és csaptelepek, annál elégedettebbek a vásárlók.

Milyen a tökéletes vízhang?

Neki van a hansgrohénél a legjobb füle: Melanie Grüner akusztikai szakértő. Kellemes vízhangokon ötletelget a fekete-erdői kutató- és fejlesztőlaborban.

Cikk elolvasása itt

Sajtóközlemények és letöltések

Itt találja aktuális termékekkel és projektekkel, témákkal és a hansgrohe márka eseményeivel kapcsolatos sajtóközleményeket és letölthető anyagokat. Az információkat közvetlenül letöltheti, vagy kapcsolatba is léphet velünk. Sajtókapcsolati munkatársainkat megtalálja a Hansgrohe csoport webhelyén, akár csak az eseményekkel, a mérlegismertető sajtókonferenciával és a Hansgrohe vállalattal kapcsolatos információkat. Örömmel várjuk érdeklődését!

 • Új Global Brand Marketing vezető a hansgrohe márkánál

  Marc André Palm folytatni kívánja a hansgrohe sikertörténetét, és még egyértelműbben pozicionálni a prémium márkát a globális piacon.

  Sajtóközlemény letöltése itt (PDF, 78 KB)
 • A hansgrohe új mércét állít a konyhai mosogatók terén

  A kiváló minőségű mosogatókombinációk a dizájn és a funkció tökéletes egységét kínálják. Az intuitív kezelőrendszer nagyobb örömet és új lendületet visz a konyhai munkába.

  Sajtóközlemény letöltése itt (PDF, 211 KB)
 • 2018-ban a természetes anyagok jelentik a trendet a fürdőszobában

  Autentikus, nyugodt és kényelmes: a fürdőszoba, mint a lelassítás helye

  2018. 01. 18.: 2018-ban a természetes anyagok, a sok fény és a letisztult térfelosztás jelentik a trendet a fürdőszobában

  Sajtóközlemény letöltése itt (PDF, 379 KB)
 • Fenntartható módon modernizált pompa a korszerű luxusért

  2017. 12. 18.: Az alapos felújításon átesett, ötcsillagos Hotel Excelsior Dubrovnik maximális fürdőszobai kényelmes biztosít.

  Sajtóközlemény letöltése itt (PDF, 1 MB)
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső