Víztakarékosság a hansgrohe-val.
hansgrohe vízmegtakarítási kalkulátor

Vízköltségek: számolja ki megtakarítási lehetőségeit!

Új csaptelepet vagy zuhanyt keres? Fontosnak tartja, hogy ezzel az értékes természeti erőforrásokat is kímélje? Telitalálat! Számos hansgrohe termék rendelkezik a klímabarát EcoSmart technológiával, amely automatikusan csökkenti a vízátfolyást. Az alacsonyabb fogyasztás pedig jót tesz a pénztárcájának és a környezetnek is.

Víztakarékosság – visszaadni valamit a Földnek

Derítse ki, mennyibe is kerül ténylegesen az EcoSmart és a CoolStart

Egyes hansgrohe termékekkel automatikusan kímélheti az értékes természeti erőforrásokat: az EcoSmart technológiával felszerelt zuhanyaink a hagyományos termékekhez képest akár 60 százalékkal kevesebb vizet fogyasztanak. Azaz a friss víz nagy részét egyáltalán nem kell felmelegíteni, így az EcoSmart plusz energiát is megtakarít Önnek.

Vízköltségek: számolja ki, mennyit takaríthat meg hansgrohe termékekkel

A hansgrohe vízmegtakarítási kalkulátorral gyorsan és egyszerűen meglesz az eredmény. Ráadásul azoknak a fáknak a darabszámát is láthatja, amennyit az Ön által megtakarított vízzel öntözni lehetne. Kezdjen neki bátran: először számolja ki a vízköltségeit, majd kezdjen el takarékoskodni!
  • Zuhanyok: a megtakarítási kalkulátorral megnézheti, milyen pozitív hatással lennének az EcoSmart zuhanyok a víz- és energiaköltségeire. Az online kalkulátor zuhanytípustól – például Raindance Select – függően személyre szabottan számolja ki háztartásának megtakarítási lehetőségeit.
  • Csaptelepek: az összes hansgrohe mosdócsaptelep fel van szerelve az EcoSmart technológiával. Tehát minden esetben megéri újra cserélni a régi csaptelepeit. Ha pedig CoolStart változatú csaptelepet választ, még értékes energiát is megtakarít. A hansgrohe ezt az energiatakarékos technológiát sok mosdócsaptelepbe beépítette. Így csak akkor folyik meleg víz, ha arra ténylegesen szükség van. 

Javaslat: a hansgrohe víztakarékossági tippekből megtudhatja, hogy már szokásaink kis mértékű változtatása is segít csökkenteni a fogyasztást. 
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső