Pótalkatrészek a konyhai csaptelephez.
Online pótalkatrész katalógus

A megfelelő pótalkatrész hansgrohe konyhai termékekhez

Pótalkatrészek konyhai csaptelepekhez

Konyhai termékek szerelési útmutatóinak gyors megtalálása
A hansgrohe praktikus online pótalkatrész katalógusa a szerelési útmutatók alapján megmutatja, milyen méretekkel rendelkezik az adott termék

hansgrohe termékek: pótalkatrészek és műszaki információk

Tudni szeretné, hogy kapható-e egy bizonyos alkatrész, vagy konyhai termékünkkel és annak működésével kapcsolatos kérdése van? Az átfogó hansgrohe online pótalkatrész katalógusból minden információt megtudhat.

Online pótalkatrész adatbázisunkban megtalál minden terméktechnikai részletet, műszaki rajzot és a hansgrohe termékcsaládok szervizalkatrészeivel kapcsolatos információt. A részletes robbantott ábrák pontosan bemutatják, hogyan tartoznak össze az egyes komponensek, hogy a csere után minden továbbra is megbízhatóan működjön.

Ezenkívül szerviz útmutatókat, szerelési és szervizvideókat is tartalmaz: ezek mindegyike segíti a meghibásodott alkatrészek cseréjét. Előfordulhat, hogy segédanyagokra is szükség van: a szerszámok például a „Speciális alkatrészek” pontban találhatók. Azért, hogy az Ön hansgrohe terméke sokáig szép maradjon, pótalkatrész katalógusunk megfelelő ápolási útmutatót is tartalmaz.

Online betekintés a termék belsejébe

Online pótalkatrész katalógusunk praktikus segítség, mely egyaránt tartalmazza a jelenlegi és a régi konyhai termékeket. A pótalkatrészlistát és a cikkszámokat tartalmazó adatlapok PDF formátumban letölthetők. Ez jól áttekinthető, és leegyszerűsíti a szakkereskedőnél történő megrendelést.

A rajzok, műszaki információk, szervizalkatrészek stb. egyébként a termékeknél is megtalálhatók. Ehhez egyszerűen kattintson a terméknél a „Műszaki adatok”, valamint a „Tartozékok és pótalkatrészek” fülre.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső